Societat

Obre a l’Hospitalet de Llobregat la primera pista coberta de l’Estat per fer volar ‘drons’

A les instal·lacions, de 1.400 m2, es poden pilotar drons de competició o aprendre des de zero a muntar i fer volar aquests aparells

L’Hospitalet de Llobregat s’ha convertit en el primer municipi de l’Estat i un dels primers d’Europa en disposar d’una pista coberta per fer volar drons amb total seguretat i de forma legal. A les instal·lacions d’Indrone Park, de 1.400 m2, hi ha un espai reservat per fer-hi competicions i perquè pilots experts millorin la seva tècnica. També hi poden anar tots aquells, grans o petits, que tinguin un dron a casa o en pensin comprar un i vulguin aprendre des de zero a muntar-lo i fer-lo volar.

Javier Mendoza, cofundador d’Indrone Park, explica que es va aproximar al món dels drons des d’una vessant professional i que aviat va veure que calia un espai d’aquestes característiques. “Com que la legislació es va posar tan estricta vam creure que la millor opció per volar i aprendre era un lloc tancat com aquest”, afegeix. Amb les instal·lacions ja a ple rendiment, Mendoza destaca que el pròxim pas serà organitzar curses i lligues de drons com les que s’organitzen en altres disciplines esportives.

L’Indrone Park vol ser un centre integral que abasti tot allò relacionat amb un sector que va a l’alça. Menys la vessant professional, que requereix de permisos i llicències oficials, tothom qui ho vulgui, sigui quin sigui el seu grau de coneixement, trobarà el seu espai.

Així, pels que vulguin experimentar la sensació de fer volar un ’dron’ de competició a més de 150 quilòmetres per hora, hi ha la possibilitat de llogar la pista i els mateixos aparells. Per 25 euros i en només 30 minuts, una persona sense cap coneixement pot pilotar un dron amb total seguretat.

Per als més petits s’ofereixen tallers on s’aprèn a muntar de zero un dron i a fer-lo volar. Aquests tallers s’ofereixen a escoles i per festes d’aniversari, per exemple.

Per últim, l’Indrone Park també ha orientat la seva oferta a empreses oferint cursos i tallers de lideratge i treball en equip a càrrec d’experts en formació d’habilitats directives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona