Societat

El pont del Primer de Maig acaba amb tres accidents mortals

Tres persones moren i tres resulten ferides en tres sinistres a Sarrià de Ter, Santa Coloma de Cervelló i Xerta, respectivament

Un total de 182.000 vehicles torna aquest dimarts a la tarda a l’àrea metropolitana de Barcelona

Tres persones han perdut la vida a la carretera en tres accidents registrats entre el migdia de divendres, 27 d’abril, i les vuit del vespre d’aquest diumenge, 1 de maig. Tres persones més han resultat ferides de menor gravetat.

El primer sinistre va passar diumenge a la nit al quilòmetre 58 de l’AP-7, al terme Sarrià de Ter (Gironès). Poc abans de la mitjanit dos turismes van xocar i la conductora d’un dels cotxes va morir. Els dos ocupants de l’altre vehicle implicat van patir ferides de menor gravetat i van ser traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

El segon accident va passar dilluns a la tarda a l’A-2 a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat). Cap a dos quarts de cinc de la tarda de dilluns una motocicleta va atropellar un vianant, que va morir com a conseqüència de l’impacte. El conductor de la motocicleta va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Una mica més tard, poc abans de les cinc de la tarda, una furgoneta va patir una sortida de la via al quilòmetre 33 de la C-12 a Xerta (Baix Ebre). El vehicle va caure per un barranc i el conductor i únic ocupant va morir com a conseqüència del xoc.

Operació tornada

Pel que fa a la mobilitat de l’operació tornada d’aquest diumenge, les congestions més destacades s’han produït a l’AP-7 al Penedès. Un accident a Sant Sadurní d’Anoia ha provocat cues de fins a 13 quilòmetres des de Vilafranca del Penedès en sentit Martorell. Un altre punt complicat al llarg de la tarda ha estat a l’N-340 entre Creixell i el Vendrell en sentit Barcelona, amb fins a 8 quilòmetres de congestió. A la C-32 hi ha hagut 8 quilòmetres amb trams de retenció de Gavà a Barcelona en sentit nord i 1,5 quilòmetres de cua a Sant Boi de Llobregat en sentit sud.

Un total de 182.000 vehicles han tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona entre les dotze del migdia i les vuit del vespre d’aquest dimarts, el 65,5% dels 277.000 desplaçaments previstos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES