Societat

La Fundació Princesa de Girona farà l’entrega dels premis anuals al Mas Marroch de Vilablareix

El rei Felip VI presidirà l’acte, que s’allunya uns quilòmetres de Girona després que l’ajuntament denegués el permís per fer la gala a l’auditori

El jugador de bàsquet Pau Gasol, la nedadora paralímpica Teresa Perales i el cardiòleg Valentí Fuster seran els encarregats d’inaugurar la cerimònia

La Fundació Princesa de Girona farà l’entrega dels premis anuals al Mas Marroch, el centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca a Vilablareix (Gironès). La Fundació ha fet públic aquest divendres el nou emplaçament, després que l’Ajuntament de Girona comuniqués a principis d’any que no podrien tornar a utilitzar les instal·lacions de l’Auditori-Palau de Congressos per unes obres. El rei Felip VI presidirà l’acte que s’allunya uns quilòmetres de Girona. De fet, el ple de l’Ajuntament de Girona el va declarar persona ’non grata’ l’octubre passat, arran del discurs posterior a l’1-O. La trobada del programa ’Rescatadors de talent’ es farà, per contra, a l’hotel Camiral de Caldes de Malavella (Selva). El jugador de bàsquet Pau Gasol, la nedadora paralímpica Teresa Perales i el cardiòleg Valentí Fuster seran els encarregats d’inaugurar la cerimònia de lliurament dels Premis FPdGi.

A principis d’any, l’Ajuntament va comunicar a la Fundació Princesa de Girona que no podrien utilitzar les instal·lacions de l’Auditori-Palau de Congressos per a la cerimònia anual de lliurament dels Premis FPdGi. El motiu són unes obres que afecten l’entorn de l’auditori. Tot i això, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, proposarà a la fundació de l’Auditori no aculli més aquesta gala de premis perquè la presideix el rei Felip VI i el ple municipal el va declarar persona ’non grata’ l’octubre passat.

Aquest divendres la Fundació Princesa de Girona ha fet públic el nou emplaçament per a l’entrega de premis. Segons informen en un comunicat, la gala es farà el 28 de juny a l’espai Mas Marroch, el centre d’esdeveniments del Celler de Can Roca a Vilablareix. En paral·lel, la trobada anual de ’Rescatadors de talent’ es traslladarà el divendres 29 a l’hotel Camiral de Caldes de Malavella. Els dos actes estaran presidits pels reis.

El jugador de bàsquet Pau Gasol, la nedadora paralímpica Teresa Perales i el cardiòleg Valentí Fuster seran els encarregats d’inaugurar la cerimònia de lliurament dels Premis FPdGi. Tots tres obriran la vetllada del dijous protagonitzant una tertúlia conduïda per la periodista de Ràdio Nacional d’Espanya Pepa Fernández, que presentarà l’acte juntament amb Lucía González, una de les participants del programa ’Rescatadors de talent’.

Pau Gasol, Teresa Perales i Valentí Fuster han estat convidats a encapçalar aquestes jornades pel fet de ser un referent per als joves com a exemples de treball i talent al servei de la societat. Tots tres han definit la seva trajectòria vital per la creativitat i la capacitat innovadora en les seves professions, convertint-se així en exponents tangibles d’assoliment de l’excel·lència amb esforç i humilitat en els seus camps respectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona