Beca ICG a la innovació i la gestió en hostaleria per a una jove a Girona
Roser Juanola Subirós, alumna de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, ha estat la guanyadora de la tercera beca ICG a la innovació i la gestió en hostaleria. El premi és una beca per estudiar un màster en innovació i gestió de restaurants a la prestigiosa facultat de ciències gastronòmiques Basque Culinary Center, valorat en 8.500 euros, i l’estada de tot el curs a Donostia-Sant Sebastià. Del treball de Juanola el jurat va valorar la innovadora proposta de negoci i la seva viabilitat, i també el domini demostrat en l’ús i aplicació de les solucions tecnològiques pel control exhaustiu i la gestió. El treball presentat és #BIS, un espai gastronòmic vinculat a l’activitat artística i amb una carta dissenyada principalment amb cuina d’autor.
Un total de 40 participants d’arreu de Catalunya van aspirar als premis, que reconeixen la idea de negoci, el coneixement de sistemes tecnològics i la viabilitat dels projectes presentats, onze dels quals van ser finalistes. Els premis es van lliurar ahir a Barcelona en un acte presidit pel conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, acompanyat pel president de la Fundació ICG, Antoni Siurana.