Societat

Figueres es promociona amb busos gratis per a turistes

Posarà en funcionament dues línies, una des de la Catalunya Nord i l’altra des de poblacions de la Costa Brava nord

Els visitants seran rebuts amb un tast de vins de la DO Empordà

Figueres ha programat per a aquest estiu una campanya per fer venir a la ciutat turistes allotjats a la Costa Brava nord i persones residents a la Catalunya Nord. Per tal de fer-ho possible l’Ajuntament de Figueres oferirà autobusos gratuïts des de Roses i Sant Pere Pescador, l’Escala i Perpinyà al llarg de l’estiu (nou setmanes) dos dies per setmana i dos viatges al dia. L’objectiu és obtenir una major potenciació del comerç, els museus i la restauració local fomentant l’augment de visitants en època d’alta ocupació a la Costa Brava nord i al sud de l’Estat francès. Amb la campanya es busca també consolidar i conscienciar el sector i els figuerencs a partir d’una futura fusió d’estratègies conjuntes i fomentar la creació de productes i serveis orientats al segment de turisme cultural i introduir-los en diferents canals de distribució.

La ruta Un dia a Figueres s’iniciarà el 9 de juliol i acabarà el 31 d’agost i els autobusos sortiran de Roses i l’Escala i de Perpìnyà i St. Cyprien. Els dies de sortida seran dilluns, dimarts, dimecres i dijous. La ruta de l’Escala sortirà a ¾ de 9 del matí i passarà pels càmpings de Sant Pere i posteriorment per Roses, cada dilluns i dimecres. La tornada des de Figueres serà a les 5 de la tarda. La ruta nord-catalana, prevista per al dimarts i el dijous, sortirà de Saint Cyprien a ¾ de 9, passarà per Canet i també per Perpinyà. La tornada també serà des de Figueres a les 5 de la tarda.

La campanya Figueres, as you like! / Figueres, comme vous l’aimez contempla també una visita guiada a Casa Empordà passant per la plaça de l’Església, la de l’Ajuntament i el carrer Peralada fins a la plaça de l’Escorxador. S’ofereix als visitants un tast de vins de la DO Empordà i, a 2/4 de quatre de la tarda, tindran a la seva disposició un trasllat fins al castell de Sant Ferran per poder visitar-lo.

La campanya de promoció de la ciutat tindrà suport promocional als mitjans de comunicació i tindrà un cost al voltant dels 30.000 euros. La campanya busca la implicació tant de l’Ajuntament com del comerç de Figueres i està organitzada per l’empresa Gigs Girona/Turisme Imaginari. La tasca que assumeix l’associació de comerciants té la finalitat de buscar la implicació dels seus associats i contribuir amb material per a una bossa de benvinguda als nous visitats, entre d’altres. L’Ajuntament prepara flyers, fa la campanya als mitjans i dissenya el material promocional.

LA DATA

9.7.2018
Inici.
El dia 9 de juliol serà el primer en què sortiran els primers busos gratuïts.

LA XIFRA

30.000
euros.
Aquest és el cost aproximat de la campanya que s’allarga durant nou setmanes.
2
dies a la setmana.
Les dues rutes faran dos dies a la setmana el viatge d’anada al matí i de tornada a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla