Societat

SOCIETAT

L’ONCE Catalunya convoca l’edició dels Premis Solidaris del 80è aniversari

L’ONCE Catalunya ha convocat una nova edició dels Premis Solidaris, enguany amb el 80è aniversari de la institució com a marc de fons. Els guardons cerquen de reconèixer i de premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’administració pública i programes i treballs de mitjans de comunicació –en les diverses categories existents– que hagin acreditat un ferm compromís, en els seus diferents àmbits d’actuació, “per portar a terme una tasca solidària coincident amb els valors essencials de la cultura institucional del grup social ONCE i la filosofia que impregna l’economia social i els objectius del Tercer Sector”.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 “volen conscienciar la societat i donar exemple de les bones pràctiques realitzades per tal que es puguin estendre a tota mena d’organismes públics i privats”. Les candidatures són públiques i obertes, i es poden proposar fins a l’11 d’octubre a la secretaria del consell territorial de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda, 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l’adreça electrònica [email protected].

El jurat dels premis està presidit per Enric Botí, president del consell territorial de l’ONCE a Catalunya, i el formen responsables de l’ONCE, de les principals organitzacions socials del sector, de la Generalitat i de mitjans de comunicació, entre ells el director adjunt d’El Punt Avui, Ferran Espada. Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de Solidaris, en el transcurs d’un acte públic que tindrà lloc el 22 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós