Societat

Societat

Estimen en 133.909 euros els danys de l’atemptat a la Rambla

Un total de 133.909 euros. És la factura dels danys i els perjudicis causats al cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona en l’atemptat d’Estat Islàmic del 17 d’agost passat, en què un jove de Ripoll va atropellar mortalment tretze persones a la Rambla. Aquest atestat ha estat aportat per l’Ajuntament de Barcelona al magistrat Fernando Andreu, de l’Audiencia Nacional, que manté la investigació sota secret de sumari a un mes de complir-se el primer any de l’acció gihadista a Barcelona, Cambrils i Alcanar.

L’Ajuntament de Barcelona va comparèixer com a acusació particular en el procediment el febrer passat, i el cap de la Guàrdia Urbana va fer la valoració de danys per adjuntar-la al procediment, a petició de la tinència d’alcaldia de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, que dirigeix Jaume Asens. Del total, la Guàrdia Urbana detalla una factura de 674 euros per danys a una escúter del cos, i la resta és el sou pel reforç d’agents, molts dels quals van tornar voluntàriament de les vacances. A les sis de la tarda del 17-A es van incorporar a la feina 284 agents, i els dies 18, 19 i 20, 176 agents més, amb 15% més d’uniformats als carrers, com van acordar amb els Mossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia