Societat

Detingut un home acusat de matar-ne un altre a Salt

Víctima i agressor van començar una discussió als lavabos d’un bar i van acabar a ganivetades al carrer

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home acusat de matar-ne un altre a ganivetades durant una baralla en un bar de Salt. Els fets van passar dimecres, pels volts de les onze de la nit, en un establiment del carrer Doctor Ferran. La discussió es va iniciar als lavabos del bar La Cova i va acabar al carrer. L’agressor va intentar amagar l’arma a la cisterna del lavabo, però els investigadors la van acabar trobant durant la inspecció posterior al local. Malgrat que es va avisar de seguida el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els metges no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, de 45 anys. Els Mossos van haver de tallar la via davant de la expectació que va aixecar el succés. La policia catalana es va emportar quatre testimonis, entre els quals, la propietària del bar i el seu fill. S’espera que el detingut, de 54 anys, passi a disposició judicial en breu. Tant la víctima com l’agressor són de nacionalitat espanyola i tenen antecedents, segons van indicar els Mossos. Tots dos ja es coneixien.

“Què mires? Què mires?”

En el transcurs de la baralla, la víctima va dir a l’agressor “què mires? què mires?”, i li va clavar una empenta. Aleshores, l’agressor va treure una navalla i el va apunyalar més de tres vegades. Un cop la víctima era a terra, l’agressor va mirar els testimonis i els va dir “vosaltres què hauríeu fet?” i, posteriorment, va entrar al bar, on es va quedar prenent una cervesa. Quan van arribar els Mossos, van detenir l’agressor allà mateix.

Els propietaris del bar van donar l’avís a la policia. Els agents dels Mossos van comprovar que l’agredit estava ferit de gravetat i un cop van arribar els efectius del SEM no van poder fer res per salvar-li la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia