Societat

Blanes acomiada l’estiu amb una festa a la platja, aquest dissabte

L’Ajuntament i alguns bars, restaurants i entitats locals s’han unit per primer cop per dur a terme l’Emplatja’t, per celebrar el final de la temporada turística

Per primer cop, diversos bars i restaurants de Blanes i l’Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, han organitzat el comiat de la temporada turística amb una festa a la platja. La cita és aquest dissabte, a partir de les set de la tarda, a la platja del costat del club de vela. Ho han titulat Emplatja’t. Hi haurà espectacles, una cercavila i un sopar a preus populars.

El programa

A la platja muntaran un terra de fusta per al sopar (a base de botifarra a la brasa, pa amb tomàquet i pizzes) i, al seu costat, un escenari on se succeiran les actuacions fins a la una de la matinada. El programa començarà a les set. Diverses escoles de dansa (Esclat, Daina i Míriam Beltran) oferiran uns espectacles, al mateix temps que una cercavila que arrencarà al carrer Muralla recorrerà el centre per atraure públic a la platja. En la rua hi prendran part la Colla Gegantera de Blanes i el grup de percussió de la Colla de Diables Sa Forcanera. Seguidament actuaran a l’escenari l’animadora Paula Sánchez i el grup de gresca cubana Yorubason.

Els implicats

A l’Emplatja’t s’han implicat dotze locals de restauració i empreses de productes de la vila: Casa Oliveras, Cava Laviret, Cervesa Marina, La Poma Verda, Tarannà, Tres Quarts de 15, Mamma Mia, Sa Croqueta, Cafè del Mar, La Tapeta, Sa Creperia i La Balma. D’una altra banda, l’artista Quim Serrano Bou hi participa amb l’obra que serveix de cartell.

El precedent

L’origen d’aquesta experiència –va explicar ahir l’Ajuntament– es remunta al juny de l’any passat, quan diversos establiments de restauració ja van aplegar esforços per organitzar el Tast’A’Blanes (TAB), una mostra gastronòmica per donar la benvinguda a la temporada que ve. Va significar poder tenir en un mateix indret una representació del potencial que té aquest sector a la vila. Després de l’èxit que va tenir aquell esdeveniment, enguany se’n va organitzar la segona edició. Ara, amb l’Emplatja’t es vol acomiadar l’estiu de manera simbòlica, amb un sopar obert a la participació de blanencs i visitants.

“Una vegada més, es vol demostrar la germanor i la bona relació que els uneix [els establiments que ho organitzen] malgrat que tots siguin competència als respectius negocis”, asseguren a l’Ajuntament.

LA DATA

15.09.18
és el dia
de la festa, que començarà a les set de la tarda i durarà fins a la una de la matinada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El Govern inverteix 685.000 euros en l’abocador clausurat

LES LLOSES

Regalen 2.000 banderes de la ciutat perquè es pengin per les Fires

figueres

Dotze serveis municipals ja han fet el trasllat temporal a la FACT

TERRASSA

Augmenten les peticions voluntàries per ser atesos a Support-Girona

girona
societat

L’erosió d’un barranc genera esquerdes a edificis de Salàs de Pallars

SALÀS DE PALLARS
Moda

Creixen els compradors del Regne Unit que venen a la Barcelona Bridal Fashion Week

Barcelona

Iniciativa pionera de gestió de boscos per tal d’adaptar-los al canvi climàtic

la vall de bianya
PATRIMONI

El festival de recreació històrica Tàrraco Viva es dedicarà enguany al Mediterrani

Tarragona

Roses i Castelló celebren les dessalinitzadores

roses / castelló d’empúries