Societat

INTERDIESEL, concessionari oficial Nissan a Figueres, guanya el premi Global Awards 2017

Marco Toro, Conseller Director General de Nissan Iberia, va fer entrega del trofeu que acredita Interdiesel com a guanyador del premi

Interdiesel, concessionari oficial de la marca Nissan a Figueres (Girona), va rebre de mans de Marco Toro, conseller director general de Nissan Iberia, el trofeu que acredita aquesta concessió com a guanyadora del premi Nissan Global Awards 2017.

Aquest premi és el més important que des de la central de Nissan al Japón, Nissan Motor Co., s’atorga als millors concessionaris Nissan de tot el món. Només 169 concessionaris, dels més de 4.000 que Nissan té entre els 5 continents, han superat aquest any els difíciles reptes que el Global Awards 2017 plantejava. Per a Interdiesel és el seu segon Nissan Global Awards; a més, de manera consecutiva.

Aconseguir aquest premi és molt difícil, ja que no només exigeix superar el percentatge de la mitjana nacional de vendes en tots els canals, sinó que també exigeix els millors índexs de satisfacció dels clients en el procés de vendes així com en el servei de postvenda, entre altres requisits. Per això només ho aconsegueixen els millors de cada país del món.

A l’acte de lliurament del premi, Marco Toro va declarar: “Avui és un dia molt important per a Interdiesel, ja que aquest premi distingeix Interdiesel com l’elit mundial dels concessionarios de la marca Nissan.” “Heu millorat en qualitat de vendes i postvenda, però el món tan competitiu en el qual ens movem exigeix seguir millorant en aquestes ràtios.”

Malgrat els bons resultats fins al moment, Marco Toro va posar el focus d’atenció en l’envelliment del parc: “A Girona, l’antiguitat mitjana del parc és de 12 anys i això és molt de temps, ja que els nous vehicles estan a ’anys llum’ dels antics en aspectes mediambientals i de seguretat. Per això, continua sent important que des de les institucions i el sector es continuï donant suport a mesures per emprendre una decidida renovació del parc, aprofitant, a més, la situació per promoure les noves tecnologies, molt més eficients i segures, com ho són els vehicles elèctrics 100% zero emissions.”

Per la seva part, Robert Espígol, Gerent d’Interdiesel, va declarar durant la cerimònia del lliurament del premi: “Per a nosaltres és una gran satisfacció rebre per segona vegada aquest premi tan important ja que és un reconeixement al treball de tots els que formem part del Grup d’Interdiesel i suposa una confiança immensa i un estímul per seguir treballant per millorar dia a dia i fer que la marca Nissan ocupi les primeres posicions a Figueres.”

Sobre Nissan a Espanya

Nissan disposa de cinc centres de producció a Espanya -situats a Barcelona, Àvila i Cantàbria-, on fabrica la furgoneta NV200 i la seva versió 100% elèctrica e-NV200 i el nou pick-up Navara; i el camió lleuger NT400/Cabstar. A més, Nissan España té un centre d’I+D per a motors i desenvolupament de vehicles industriales lleugers, així com centres de recanvis i de distribució. La seu de vendes d’Espanya i Portugal es troba a Barcelona. En total, més de 5.000 persones treballen a Nissan a Espanya i el 2017 es van produir més de 100.000 vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona
barcelona

Una vintena d’entitats reclamen que la prefectura de la Via Laietana sigui “només un lloc de memòria”

barcelona