Societat

Dimiteix el cap de la Policia Nacional a Navarra que utilitzava Twitter per insultar polítics com Colau i Rufián

Lloava la figura de Tejero i afirmava que al líder de Vox li tocarà ser “el José Antonio d’aquest segle”

El cap superior de la Policia Nacional a Navarra, Daniel Rodríguez López, ha presentat la seva dimissió al fer-se públic que utilitzava un compte secret de Twitter per insultar polítics d’esquerres i nacionalistes, com l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián. Rodríguez lloava la figura del colpista Antonio Tejero, i deia del líder de Vox, Santiago Abascal, que li tocarà ser “el José Antonio d’aquest segle”. “Si us plau, senyor Rufián, vingui per Sant Fermí a Pamplona i posi’s a la capçalera de les corregudes per la independència de Navarra, i potser tenim sort tots els espanyols”, piulava sobre Rufián, a qui tractava d“imbècil patològic”. A Colau la titllava d’”analfabeta funcional” i de “fastigosa”.

Rodríguez va obrir el compte al juny del 2016. En les seves piulades insultava diferents membres de Podem i dels comuns, com Colau, preguntant-se com pot ser que sigui alcaldessa de Barcelona. “Però què ens està passant?”, exclamava. A Íñigo Errejón li deia “imbècil”, qualificatiu que també regalava a Rufián, a qui desitjava que els bous se l’emportin en una correguda de Sant Fermí.

Per altra banda, de Tejero es preguntava “com es pot posar en dubte el seu patriotisme”. “Quin país de merda és el que repudia un soldat i guàrdia civil capaç de posar la seva vida i honor al servei d’Espanya? Fàstic em fan”, escrivia

També es mostrava d’acord amb comentaris de l’exlíder d’UPyD, Rosa Díez, i lloava el president del partit ultradretà Vox, Santiago Abascal. “Acabarem com sempre en aquesta la nostra Espanya, no podem defensar-la d’altra manera que fent-los front, i així ocorre des de segles enrere i aquest el XXI no serà diferent als altres. Senyor Abascal, a vostè li tocarà ser el José Antonio d’aquest segle, no ens falli”, apuntava fent referència al procés independentista català.

En conversa amb eldiario.es, Rodríguez assegura que els missatges els escrivia un germà seu, tot i que després ha afirma t que era la seva dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona