Societat

Detingudes tres persones per vendre cocaïna a domicili a tot Barcelona

Els consumidors contactaven amb el venedor a través d’una aplicació de missatgeria instantània

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per vendre cocaïna a domicili per tota la ciutat de Barcelona. Els consumidors contactaven amb el venedor a través d’una aplicació de missatgeria instantània. La policia ha detingut una parella de 42 i 38 anys, dominicans i veïns de Santa Coloma de Gramenet. L’home s’encarregava del repartiment. A més, també ha quedat detingut el responsable d’una perruqueria de Sants, de 40 anys, de la mateixa nacionalitat i veí de l’Hospitalet, que col·laborava amb ells. S’han intervingut 200 grams de cocaïna. La investigació va començar a finals d’agost a partir d’una actuació policial prèvia a les Corts, on es van intervenir 1,20 grams d’aquesta droga a un home que acabava de comprar-la a la via pública.

A partir d’aquest fet, els Mossos van posar en marxa un dispositiu per veure si existien més casos de tràfic de drogues al districte i van detectar tres accions més de compravenda en petites dosis.

En tots ells, la venda a domicili es feia de la mateixa manera. El consumidor contactava primer amb el venedor a través d’una aplicació de missatgeria instantània o amb una trucada telefònica. Tot seguit, i a través del mateix sistema, el venedor demanava al comprador la ubicació on havia de fer l’entrega de la substància. En rebre l’adreça de lliurament, responia amb el temps d’espera i demanava quina quantitat havia de portar. El comprador sempre responia amb unitats, sense detallar la substància ni utilitzar cap paraula clau. Passat el temps d’espera, el comprador sortia al carrer fins que arribava el venedor en cotxe i llavors es feia l’operació a la via pública.

Els investigadors van detectar que el vehicle utilitzat per fer les entregues a domicili s’aturava habitualment entre encàrrec i encàrrec davant d’una perruqueria del districte de Sants, fins i tot quan l’establiment estava tancat al públic. Es va localitzar el domicili del presumpte venedor, a Santa Coloma de Gramenet.

Finalment, el 7 de desembre es van fer entrades al domicili del presumpte venedor, a Santa Coloma de Gramenet, i a la perruqueria de Sants que també estava sent investigada. En el pis es van trobar uns 10.000 euros fraccionats, més de 200 grams de cocaïna i un petit laboratori amb estris per fer monodosis.

Els investigadors van detenir la parella que residia al pis de Santa Coloma, que va resultar ser l’home que s’encarregava de repartir la droga a domicili i la seva dona, a més del propietari de la perruqueria. També es va escorcollar el vehicle que s’utilitzava per distribuir la droga, a l’interior del qual s’hi van trobar vuit bossetes de plàstic en forma de llàgrima, utilitzades per introduir-hi la droga venuda. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs amb la mesura cautelar de la retirada del passaport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La concessió de l’espai d’esquí i parc lúdic de FCG a la Vall de Núria acaba el dia 30

QUERALBS
enogastronomia

La DO Cava permetrà comprar raïm de vinyes dins de la seva DO encara que no estiguin registrades

vilafranca del penedès

Planoles detecta les fuites que eleven el consum d’aigua al municipi

PLANOLES

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró