Societat

La grossa de Nadal, el 3347, cau a Catalunya amb 35 dècims arreu del territori

S’han venut 15 bitllets a Barcelona, 4 a Sabadell i dos a Santpedor, Olot i La Seu d’Urgell

Els premis més matiners han estat dos cinquens, el 47.862 i el 7.568

El tercer premi de la rifa de Nadal, el 4211, esquitxa Catalunya amb una sèrie a Gavà i catorze dècims a Barcelona

La grossa de Nadal, el 3347, ha repartit 35 dècims arreu del territori català. S’han venut 15 bitllets en diferents administracions de la ciutat de Barcelona i quatre més a Sabadell. També s’ha col·locat dos dècims a Santpedor, a Olot i a La Seu d’Urgell.

La resta dels bitllets premiats amb la grossa s’han venut a Cardedeu, Granollers, Pineda de Mar, Sant Feliu de Codines, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Figueres, Sant Joan Les Fonts, Altafulla i Camarles. En aquests casos es tracta d’un sol dècim per administració. El primer premi de la rifa de Nadal està dotat amb 4 milions d’euros la sèrie, 400.000 per bitllet. Això suposa 20.000 euros per euro jugat. S’ha cantat a les 12.35 hores.

L’administració situada al carrer Sicília número 226 de Barcelona ha venut sis dècims, mentre que la de Navas de Tolosa número 300 n’ha col·locat cinc més. Quatre punts de venda més de la capital catalana han repartit quatre bitllets més.

A Sabadell, l’administració del carrer Alexandra número 49 ha venut quatre dècims. Els dos de Santpedor s’han distribuït al punt de venda del carrer Ample número 29. Pel que fa als dos d’Olot, s’han repartit des de l’administració de loteria situada al número 16 del carrer Sant Rafel. Els dos de La Seu d’Urgell s’han venut al carrer Major.

El primer número en sortir aquest dissabte del bombo de la rifa de Nadal ha estat un cinquè premi. Ha estat el 47862, que està dotat amb 60.000 euros per sèrie. Una sèrie d’aquest número s’ha venuda a Sort, mentre que un total de 78 sèries s’han venut en dues administracions de la ciutat de Madrid, 75 més han tocat al municipi de Foios, a València, i altres 15 s’han adquirit a la ciutat de València. També hi ha una sèrie venuda a Bilbao. El cinquè premi suposa 300 euros per cada euro apostat. I la nena que ha cantat el premi, a les 9.20 hores, pràcticament no ho ha pogut fer per l’emoció i les llàgrimes.

Minuts després ha sortit un altre cinquè, el 07568, repartit a Barcelona i Figueres. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. En el cas de la capital catalana, l’administració número 242, situada al carrer Concepció Arenal número 210, ha col·locat una sèrie. L’administració 2 de Figueres, al carrer Pep Ventura número 4, ha venut un sol dècim.

Bona part d’aquest cinquè premi ha tocat a Jumilla, a Múrcia, on s’han repartit 83 sèries. La resta de sèries estan molt repartides pel territori espanyol, com per exemple a Ciudad Real, Burgos i Toro (Zamora). Aquest premi suposa 300 euros per cada euro apostat i s’ha cantat a les 9.29 hores.

I, tot seguit, el segon premi: el 21015, una sèrie del qual s’ha venut a l’administració número 1 de Castellbisbal (Vallès Occidental), al carrer Pi i Margall número 8. Dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit a dos quarts de deu del matí.

El número 21015 ha tocat principalment a Almansa (Albacete), on s’han venut 139 sèries. I el club de dansa i fitness Fame de Cubelles ha repartit 3.125.000 d’aquest número ja que va comprar 25 dècims a aquesta administració de loteria d’Almansa. La propietària del club ha venut aquests 25 dècims en participacions de 5 euros, 50 cèntims dels quals eren donació per al club. A més, a la ciutat d’Albacete s’han venut 20 sèries més i una més a Pedreguer (Alacant). Suposa 6.250 euros per cada euro jugat.

El 68402, el tercer cinquè premi de la rifa de Nadal, s’ha venut íntegrament a Villaviciosa de Odón, a Madrid. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie. Aquest premi s’ha cantat a les 9.58 hores i suposa 300 euros per cada euro apostat.

El 29031, el quart cinquè premi que s’ha cantat de la rifa de Nadal, s’ha venut parcialment a l’administració 19 de Tarragona (16 sèries) i a la número 24 de Sabadell (4 sèries). Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie.

A més, també s’han venut dos dècims a l’administració 2 de Cerdanyola del Vallès i a la de Riudecols (Baix Camp). Finalment també s’ha col·locat un dècim d’aquest cinquè premi a l’administració 1 de Gelida, a la número 1 de La Llagosta, a la número 12 de Mataró, a la 7 de Viladecans, a Les Borges del Camp (Baix Camp) i a Reus. Aquest premi s’ha cantat a les 10.01 hores i suposa 300 euros per cada euro apostat.

A les 11.10 hores s’ha cantat el 63025, un dels cinquens premis que s’ha venut íntegrament a la localitat d’El Campello, a la demarcació d’Alacant. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie i suposa 300 euros per cada euro apostat.

Tres minuts més tard, ha sortit el 20202, un altre dels cinquens premis, venut principalment a Madrid, que ha repartit 168 sèries. Una administració d’Alacant ha venut dues sèries més. Està dotat amb 60.000 euros cada sèrie i suposa 300 euros per cada euro apostat.

El 42206, un dels dos quarts premis que s’ha cantat de la rifa de Nadal, s’ha venut íntegrament a Llodio (Àlaba). Està dotat amb 200.000 cada sèrie i suposa 1.000 euros per cada euro apostat. S’ha cantat a les 11.17 hores.

Un altre dels cinquens premis que s’ha cantat de la rifa de Nadal, també ha esquitxat Catalunya amb una sèrie del 18596 venuda a Sort i una altra a l’administració número 1 de Sant Boi de Llobregat, situada a la plaça de l’Ajuntament. Està dotat amb 60.000 euros i suposa 300 euros per cada euro apostat. S’ha cantat a les 11.40 hores.

Quinze sèries del 67774, un dels quarts premis, s’han venut a Ripollet, a l’administració número 5 de la localitat, situada al carrer Doctor Zamenhof. A més, una administració de Terrassa ha repartit dos dècims. Vuit dècims més s’han venut entre administracions de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Les Franqueses del Vallès, Castelló d’Empúries, Sarrià de Ter, Balaguer, Lleida i Cambrils.

Aquest quart premi, que s’ha cantat a les 11.43 hores, està molt repartit per tot el territori espanyol. Està dotat amb 200.000 euros cada sèrie, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat.

L’últim cinquè premi, el 2308, ha caigut parcialment a Sort (30 sèries) i a Pineda de Mar. Aquesta última administració, la número 2 de la localitat situada a l’avinguda Montserrat, ha venut 17 sèries i set dècims. A més, l’administració 2 d’Esplugues ha repartit dos dècims.

També s’han venut tres bitllets en tres punts diferents de Barcelona, dos en dues administracions de l’Hospitalet de Llobregat, i un dècim a Parets del Vallès, Rubí, Santa Coloma de Gramenet i Terrassa. El cinquè premi està dotat amb 60.000 euros, 300 euros per euro jugat.

L’últim número en sortir ha estat el tercer premi, el 04211, que també ha esquitxat Catalunya amb una sèrie venuda a Gavà i deu dècims venuts en diferents administracions de la ciutat de Barcelona. També s’han venut dos dècims a Blanes i dos més en dos punts diferents de Girona.

Els altres bitllets s’han repartit des de l’Hospitalet de Llobregat, El Masnou, Pallejà, Sant Boi de Llobregat, Santa Eugènia de Berga, Terrassa, Lloret de Mar i Camarles. En aquests casos, cada administració ha col·locat un sol dècim.

A l’Estat s’han venut 45 sèries d’aquest tercer premi a Miranda de Ebro (Burgos), 15 a Viver (Castelló) i 23 a Tudela (Navarra). Aquest premi està dotat amb 500.000 per sèrie, 50.000 per dècim i 2.500 euros per euro jugat.

Els dos bombos plens de boles amb els números de la rifa de Nadal han començat a girar al Teatre Real de Madrid a un quart de nou del matí. Aquest any es reparteixen 2.380 milions d’euros en premis arreu de l’Estat. Des de primer hora del matí la gent -molts disfressats amb motius de Nadal- han fet cua a les portes. Molta més afluència de gent que en d’altres ocasions, pel fet que el sorteig es fa en dissabte.

Com és habitual, es repartiran un primer premi (conegut com la grossa), un segons premi, un tercer premi, dos quarts premis i vuit cinquens. Un dècim de la grossa està premiat amb 400.000 euros. Aquest any, com a novetat, els premis inferiors a 10.000 euros no paguen l’impost especial. Les vendes a Catalunya, però, han baixat un 0,18% i la despesa per habitant ha estat de 48,12 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Els Premis T de Turisme reconeixen la tasca de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES