Societat

Detecten 67 joguines irregulars a Girona durant aquest Nadal

La Policia Municipal de Girona va informar ahir que ha detectat un total de 67 joguines irregulars durant la campanya Joquina segura que ha portat a terme aquest Nadal. Les infraccions més comunes, segons van detallar, van ser la manca d’etiquetatge i la deficiència “en els elements que n’han de formar part reglamentàriament”.

Abans i durant les festes nadalenques es van inspeccionar quinze establiments comercials, i només en cinc es van haver de retirar de la venda algunes joguines. En els altres deu no hi havia cap anomalia o irregularitat.

“Des de la Policia Municipal intensifiquen la tasca de control en l’època de major venda de joguines de l’any per garantir un mínim de requisits en els jocs que es compren per a la mainada de Girona”, destaca el regidor de Seguretat, Eduard Berloso.

Aquesta ha estat la cinquena edició de la campanya Joguina segura, que té una primera part informativa –repartiment de fullets sobre les mesures legals de seguretat i etiquetatge– i una segona basada en inspeccions, que es programen conjuntament amb Inspecció de Treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia