Societat

Dos morts i sis ferits a les carreteres catalanes

Una dona de 57 anys perd la vida en un xoc frontal a la C-14 a Ciutadilla i un motorista, a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu

Amb aquestes víctimes, són ja 18 les persones que moren en accidents de trànsit aquest 2019

Una dona ha mort i cinc persones més han resultat ferides, quatre d’elles de gravetat, aquest dissabte a la nit en un xoc frontal entre dos turismes a la C-14 a Ciutadilla (Urgell).

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís de l’accident es va rebre a les 21.20 hores, on es va produir la col·lisió per causes que s’estan investigant.

A causa de l’impacte van resultar ferides sis persones i una d’elles va morir mentre era trasllada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Es tracta de la passatgera davantera d’un dels cotxes implicats, M.R.B., de 57 anys i veïna de Lleida.

Els altres cinc ocupants que anaven en un dels dos vehicles implicats en el sinistre també van resultar ferits, quatre de gravetat i un de poca gravetat.

Fins al lloc es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i set unitats del SEM.

D’altra banda, aquest diumenge al matí, un motorista ha mort i el seu acompanyant ha resultat ferit de gravetat en xocar lateralment amb un cotxe a la C-35 a Sant Feliu de Buixalleu (Selva).

El Servei Català de Trànsit ha informat que l’accident ha passat cap a un quart d’onze del matí a l’altura del quilòmetre 66,2, on per causes que s’estan investigant s’ha produït una col·lisió lateral entre una motocicleta i un turisme.

A causa de l’impacte ha mort el conductor del vehicle de dues rodes i el passatger que viatjava amb ell ha resultat ferit de gravetat. Segons el SCT, la C-25 continua tallada en els dos sentits de la marxa des de l’hora de l’accident.

Fins al lloc s’han desplaçat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes, són ja 18 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest 2019 a les carreteres i autopistes catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona
societat

Retencions intermitents a l’AP7 per l’operació sortida

barcelona
societat

Optimisme a la recta final de la temporada a les estacions d’esquí

Rialp
FIGUERES

Es duplica en 6 anys el nombre de diagnòstics d’AOS severa a l’Alt Empordà

FIGUERES
sanitat

Els hospitals també gestionaran baixes i altes per cirurgia ambulatòria i parts

barcelona
Infraestructures i Serveis

Aposten per desdoblar una línia de mercaderies Saragossa-Tarragona amb estació a Lleida

Lleida