Societat

El Temps

Servei Meteorològic de Catalunya

Un front poc actiu farà baixar la temperatura i deixarà algunes precipitacions dilluns

Diumenge a la tarda es manté l’ambient suau i assolellat

Dilluns a la matinada arriben bandes de núvols d’oest a est, que deixaran precipitacions febles i aïllades al centre del litoral i prelitoral

  • VÍDEO: Butlletí del Meteocat

L’ambient primaveral continua diumenge a la tarda però a la nit s’espera un front poc actiu que farà baixar la temperatura, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Diumenge a la tarda es manté el l’ambient assolellat en general, amb el cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, més nombrosos durant la segona meitat del dia. A partir de migdia es formen alguns núvols a sotavent del Pirineu i Prepirineu alhora que creixeran nuvolades o núvols d’evolució al quadrant nord-est. Al final del dia els núvols arribaran a altres punts de la meitat est. En aquests sectors el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat. Al vessant nord del Pirineu el quedarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos a la segona meitat del dia.

A partir de la tarda s’esperen algunes precipitacions febles i minses al vessant nord del Pirineu i localment alguns ruixats a punts de l’interior del quadrant nord-est. La cota de neu baixarà dels 2.200 fins als 1.400 metres al vessant nord del Pirineu, i rondarà els 2.000 metres a la resta.

La nit de diumenge a dilluns creuaran bandes de núvols mitjans d’oest a est. De matinada s’espera precipitació feble i aïllada al vessant nord del Pirineu, la cota de neu baixarà dels 1400 fins als 1000 metres. Fins a mig matí s’esperen alguns ruixats febles i aïllats al sector central del litoral i prelitoral, mentre que durant la tarda se n’esperen de més dispersos a punts del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. S’acumularan quantitats minses, localment poc abundants de precipitació.

La temperatura mínima es preveu lleugerament més baixa tret del litoral i punts del prelitoral on quedarà semblant o lleugerament més alta. La màxima experimentarà un descens entre moderat i acusat a la meitat sud, i moderat a la resta.

Consulteu aquí el temps del vostre municipi.

Si sortiu a muntanya el cap de setmana, podeu consultar el pronòstic meteorològic Meteomuntanya .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt