Societat

Uns dos-cents expositors a la Fira de les 40 Hores

La mostra multisectorial de Ripoll reubica el TastaTast, l’aparador de la gastronomia de la comarca, a l’església de Sant Pere

Torna l’eFira i neix un espai dedicat a les celebracions familiars

Els carrers de Ripoll es transformen i s’omplen d’ambient amb l’arribada d’una nova edició de la Fira de les 40 Hores, “un batibull”, com la defineix l’alcalde de la vila, Jordi Munell, amb propostes molt diverses procedents de gairebé tots els sectors d’activitat. Amb més de cent anys d’història i enguany uns dos-cents expositors, la fira incorpora novetats perquè la gent no deixi de visitar-la, tot i que manté sempre viva la seva essència, la del mercadeig, la de l’intercanvi i la voluntat de ser un punt de trobada i de celebració per als visitants. Un dels canvis d’enguany és el trasllat del TastaTast, l’aparador de la gastronomia del Ripollès, a l’església de Sant Pere. És un dels actes més esperats i enguany té més establiments que mai –una vintena–. Més novetats d’aquest 2019 són l’estrena d’un espai de la Unió de Botiguers dins la fira i el naixement del Celebra Fest, un saló dedicat a les celebracions familiars (amb oferta per a casaments, comunions, restaurants i càterings, serveis de fotografia, floristeria, viatges...). Així mateix, l’eFira, l’espai dedicat a l’àmbit de les noves tecnologies, la mobilitat sostenible i l’eficiència energètica, es trasllada a la plaça de Sant Eudald, i, a la zona d’automoció, tindrà molt de protagonisme el vehicle elèctric, híbrid i els models que funcionen amb gas GLP. La Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme també presenta novetats: inclourà una varietat de llums de sostre antics, vehicles en miniatura i ceràmica per a tots els gustos.

S’avança el Sant Jordi

La fira continua apostant per una de les novetats de l’edició anterior com és La Plaça dels Llibres, a la plaça Clavé, on diferents editorials i llibreries exposaran i presentaran els seus llibres, contes i novetats literàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona