Societat

Societat

Els majoristes de Mercabarna esperen vendre 15 milions de calçots

Els majoristes de fruita i verdura de Mercabarna especialitzats en la venda de calçots confien que aquesta temporada serà, pel que fa a les vendes, la millor temporada de calçots al mercat majorista. Per primera vegada, és previst que s’arribarà als 15 milions d’unitats comercialitzades, superant les xifres de la temporada passada, ja molt bona, que va tancar amb 14,3 milions de calçots venuts (fins al 31 de març, s’havien comercialitzat 1,2 milions d’unitats més que fa un any).

A una bona producció en quantitat, s’hi ha sumat el bon temps de l’hivern, que ha animat les calçotades en llars i restaurants. A més, s’hi afegeixen una Setmana Santa molt tardana que allarga la campanya i la tendència creixent de l’exportació, que enguany se situarà entre el 20% i el 22% d’aquest tipus de ceba. La temporada de calçot s’acostuma a iniciar a la primeria d’octubre i s’allarga fins a finals del mes d’abril, i té el moment àlgid durant el mes de febrer i fins a la Setmana Santa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia