Societat

BBVA i Samsung: creant nous serveis per a dispositius mòbils

Les dues empreses col·laboren des de fa anys desenvolupant solucions i serveis en banca mòbil per oferir una millor experiència als seus clients. La incorporació a Samsung Pay n’és un exemple

BBVA i Samsung col·laboren en la creació de nous serveis per a dispositius mòbils i desenvolupen fa anys solucions i serveis en banca mòbil per oferir una millor experiència als seus clients. Dins d’aquest acord de col·laboració, les dues companyies presenten algunes novetats d’autenticació, en el pagament mòbil o en el món dels assistents virtuals. Així, els clients de BBVA ja poden accedir a l’app del banc a través de l’empremta ultrasònica en els nous Galaxy S10, que disposen d’un nou sistema de desbloqueig que permet activar el mòbil només col·locant l’empremta en la pantalla. BBVA va ser la primera entitat a permetre als seus client l’accés a la seva app a través del reconeixement de l’iris. Actualment, un de cada tres clients de BBVA ja accedeix a l’app a través de mètodes biomètrics.

Els clients de BBVA podran utilitzar Samsung Pay en tots els comerços que disposin de TPV Contactless, més d’un milió a l’Estat espanyol. Podran afegir tant les seves targetes Visa o Mastercard autoritzades per realitzar el pagament d’aquest sistema, a més de targetes de fidelització. Cada pagament que realitzin amb Samsung Pay acumularà Samsumg Rewards, que podran bescanviar per regals.

Antonio Macías, director d’estratègia i transformació en mitjans de pagament i consum de BBVA Espanya, subratlla que “la incorporació de BBVA a Samsung Pay és un pas més dins de les diferents col·laboracions que porten a terme les dues companyies i completa l’oferta de serveis de pagament que el banc ofereix als seus clients. El pagament amb Samsung permet pagar de manera segura, amb les mateixes cobertures que una targeta física.

BBVA va ser pioner a llançar un sistema de pagament mòbil universal per als seus clients el 2014 i, posteriorment, el 2017 es va anticipar de nou al sector en permetre el pagament a través de Google Pau.

Actualment, més del 90% dels mòbils disponibles en el mercat utilitzen tecnologia Android i, per tant, aquest sistema permet a un gran nombre d’usuaris pagar amb el mòbil

El 2018, BBVA es va unir a Apple Pay, que facilita els pagaments en les aplicacions i portals adscrits als seus serveis mitjançant la seva tecnologia de reconeixement biomètric Touch ID i Face ID. Un any més tard, s’uneix també a Samsung.

A més, els clients de BBVA poden pagar a través de Bizum, la solució de pagaments de la banca que permet el pagament només utilitzant els números de telèfon. BBVA és una entitat de referència en Bizum, amb 750.000 usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia