Societat

BBVA, l’entitat amb més usuaris a Bizum

Del total de 3,2 milions d’usuaris que té actualment el servei de pagament, 760.000 són de BBVA

L’entitat ha registrat 5,8 milions d’operacions, el 23% del total que ha registrat el servei Bizum

Bizum, el servei que la banca espanyola va posar en marxa per enviar i rebre diners a través del mòbil de manera immediata, ja té més de 3,2 milions d’usuaris, dels quals més de 760.000 són clients de BBVA, fet que suposa prop del 25% del total. BBVA es consolida així com l’entitat amb més clients que utilitzen aquest servei.

Bizum és ja una solució de pagaments immediats de referència entre els usuaris de banca digital a l’Estat. Des del seu llançament el 2017 el nombre de clients que fan pagaments als seus contactes del telèfon a través d’aquest sistema ha registrat un important creixement. Actualment, aquesta eina arriba a un total de 24,5 milions de transaccions. BBVA és l’entitat amb més nombre d’usuaris i d’operacions. Del total, 764.000 són clients de BBVA, amb un ritme de creixement de 40.000 nous usuaris al mes el 2019. Des del seu llançament, BBVA ha registrat 5,8 milions d’operacions, el 23% del total de Bizum. El servei compta actualment amb més de trenta entitats, a més de BBVA.

Una de les principals raons per les quals aquest servei ha estat demanat és la comoditat, ja que permet enviar i rebre diners al moment a través de l’app només seleccionant el telèfon mòbil de la persona, sense necessitat d’introduir un nombre de compte.

Incorporant actualitzacions per a un millor servei

Bizum i les entitats han anat incorporant actualitzacions per oferir un millor servei. Ara és possible enviar diners a oenagés i utilitzar-lo en comerç en línia i, properament, també podrà utilitzar-se en comerços. Així mateix, els clients de BBVA poden realitzar pagaments mitjançant Bizum des de qualsevol servei de missatgeria, com WhatsApp, amb BBVA Cashup.

Els sistemes de pagament més utilitzats ja en mans dels clients

Actualment, el mòbil acompanya els usuaris en gairebé tots els moments del dia i, per això, aquest sempre valoren molt positivament poder realitzar qualsevol operació des d’aquest dispositiu, a qualsevol hora del dia.

En pagament mòbil BBVA ja ofereix als seus clients els mètodes de pagament més estesos: Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay i Bizum, a més del sistema de pagament propi de BBVA.

Els clients també poden fer enviaments mitjançant Bizum amb la veu a través de Siri en dispositius Apple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia