Societat

Blanes enceta el Mes del Suquet de Peix

Un total d’onze restaurants de Blanes participaran durant el mes d’octubre en la jornada gastronòmica del Mes del Suquet de Peix. Serà la tercera que es fa aquest 2019, després del Mes del Peix Blau i el Mes de la Gamba. En aquesta ocasió, i durant tot el mes d’octubre, s’oferiran menús basats en el suquet de peix, un dels plats més típics de la gastronomia blanenca. Els preus oscil·laran entre els 25 euros –l’opció més barata– i els 49 euros –l’opció més cara–. Els onze restaurants que hi participaran són l’Arrosseria Las Salinas, El Racó Blau, Can Borrell, Celler Sant Antoni, Decler, Kiku, La Balma, L’Hivernacle, Sa Malica-Can Ton, el Restaurant del Club de Vela Blanes i El Port Pesquer. Aquestes jornades són impulsades per l’àrea de Promoció de la Ciutat i Turisme de l’Ajuntament, juntament amb la Confraria de Pescadors i altres entitats locals. El seu objectiu principal és la promoció del producte quilòmetre zero de la ciutat, que té una activitat pesquera molt important.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró