Societat

societat

Mig centenar dels millors cuiners es trobaran al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Mig centenar de cuiners que sumen més de 30 estrelles Michelin al costat de reconeguts rebosters, sommeliers i experts, seran els protagonistes del programa de la pròxima edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que es farà del 18 al 20 de novembre. Amb el lema (Re) pensar la gastronomia, el saló invitarà a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles i digitalitzats. Entre els cuiners, hi haurà Paco Pérez, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, Oriol Castro i els germans Torres, i d’estrangers, l’italià Niko Romito, el belga Kobe Desramaults i el danès Rasmus Munk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar