Societat

El Foraster aparca el bus de La Marató a l’estadi d’Olot

La capital de la Garrotxa compleix com a seu omplint l’estadi per al partit dels famosos i múltiples activitats al pavelló

Les comarques gironines tornen a acollir centenars d’actes solidaris

Ni de bon tros Quim Masferrer va ser ahir un foraster a Olot, seu gironina de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. El camp de la Unió Esportiva Olot, on es va jugar el partit dels famosos, va ser casa seva. Després de baixar de l’autocar amb què es va passejar pel país, l’actor es va posar el públic a la butxaca des de la seva entrada pel passadís que li van fer els equips, i més quan, amb el micròfon a la mà, va pronunciar un “gent d’Olot, sou molt bona gent”, i encara més quan va estar a punt de marcar un gol. El showman va fer repetir al públic el lema de La Marató abans d’actualitzar el marcador. A les alineacions hi havia famosos com Yasmina Drissi i Júlia Gibert, de Les de l’hoquei, els exfutbolistes Pichi Alonso, Víctor Muñoz i Delfí Geli, també president del Girona, entre molts d’altres. El partit va ser comentat per Jordi Basté, amb el jove olotí Pere Ribes, tota una institució en les retransmissions dels partits de l’Olot per Ràdio Olot i que és invident a causa d’una malaltia minoritària.

Una altra jove, Judit Estanyol, amb la síndrome de Morqui i una dels protagonistes de l’espot de La Marató, va ser el motiu pel qual els professors i alumnes de l’institut de Torroella de Montgrí van muntar un circuit per fer amb cadira de rodes per recollir fons. I encara una altra: l’Aina de Corçà, amb limfoma de Burkitt, per qui es va dur a terme una escudellada solidària. I és que els actes per La Marató va ser diversos; entre molts altres, la ja tradicional cursa dels bombers de Girona, un concert de Cor Gospel Girona a Bordils, una fireta solidària a Palafrugell, un concert de l’Orquestra Jove de la Selva, un dinar popular a Bàscara, la cursa solidària de l’escola Cor de Maria d’Olot, el concert i sessió de pilates amb Limonchelo al centre cívic Ter de Girona... Per a tothom i molts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

enogastronomia

Clou el cicle ‘d’vines 2024’ per promocionar la dona al sector vitivinícola

Lleida
societat

El 82% dels vehicles ja han sortit de l’àrea de Barcelona

barcelona
enogastronomia

El certamen internacional ‘Mundus Vini’ premia vins catalans

Barcelona
VERGES

La Dansa de la Mort dona inici a la Setmana Santa amb el desig de ser Patrimoni per la UNESCO

VERGES
sant antoni de calonge

Tallen un tram del passeig al trànsit a causa del temporal

sant antoni de calonge
mediterrani

Un terratrèmol de magnitud 5,7 sacseja el sud de Grècia

barcelona
infraestructures

Montgat tanca als vianants el passeig marítim del 2 al 5 d’abril

Montgat
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona