Societat

Un agent desmunta la coartada de la principal acusada del “Crim de la Urbana”

El relat d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha desmuntat en menys d’una hora la coartada de Rosa Peral, la principal sospitosa d’haver assassinat, amb el seu col·lega i amant Albert López, al també company del cos Pedro Rodríguez, amb qui mantenia una relació de parella.

Tal com ha relatat aquest testimoni, dos dies després que aparegués el cos de Pedro, Rosa el va convidar a ell i a la seva dona a sopar al seu domicili de Vilanova i la Geltrú, al qual també va acudir Albert. Durant la vetllada, l’agent va dir “sorprendre’s” per l’actitud “tranquil·la i molt normal” de Rosa, que va mostrar un “tracte quotidià” amb l’altre acusat a pesar que, en principi, ja no mantenien cap relació amorosa. “Era com si haguessin tornat”, ha asseverat l’urbà, qui ha matisat que no van intercanviar abraçades ni altres mostres explícites d’afecte però sí que es van tractar “com feien habitualment abans de tallar”. En un moment donat, ha continuat, Rosa fins i tot li va dir a Albert que es tallés la barba perquè “li quedava millor”.

A més, abans que Albert arribés al domicili, Rosa va intentar incriminar al seu exmarit Rubén, que va ser un dels primers sospitosos del crim després que els acusats acostessin el mòbil del difunt fins als voltants del seu domicili construint així una pista falsa per si la policia rastrejava el senyal.

D’altra banda, durant la sessió d’aquest dimecres han desfilat també altres testimonis que han explicat que Albert, el segon acusat, “va refer la seva vida” quan va acabar la seva relació amb Rosa, encara que una de les proves clau del dia ha acabat truncada. Es tractava d’un amic d’Albert que durant la instrucció del cas va declarar davant el jutge que l’acusat li havia comentat, després d’aparèixer el cotxe de Pedro, que aquest havia mort “amb un tir al cap”. A preguntes de l’acusació, aquest testimoni ha assenyalat que “no ho recordava”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Planoles detecta les fuites que eleven el consum d’aigua al municipi

PLANOLES

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs