Societat

Mor un motorista en un xoc amb dos turismes a la GI-555 a Massanes, a la Selva

Detenen per homicidi imprudent el conductor d’un dels cotxes implicats

L’infractor ha fet un avançament en línia contínua i el motorista ha hagut d’esquivar-lo i ha sortit de la via

Un motorista de 43 anys ha mort aquest diumenge al matí en un xoc amb dos turismes a la GI-555 a Massanes (Selva), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’avís del sinistre s’ha rebut a les 10.18 hores al quilòmetre 12,1, a la zona de l’Hostal del Roure i en sentit Hostalric.

Els Mossos d’Esquadra han detingut per imprudència greu i homicidi imprudent el conductor d’un dels cotxes implicats en l’accident mortal d’un motorista a Massanes (Selva). Els fets han succeït pels voltants de les 10.15 hores d’aquest diumenge al quilòmetre 12,5 de la GI-555 quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric ha fet un avançament prohibit en línia contínua. En direcció contrària hi circulava una motocicleta que s’ha vist obligada a esquivar el turisme per evitar la col·lisió frontal i ha sortit de la via. El motorista ha caigut en un terraplè i ha mort a causa de l’accident. Els agents de trànsit han detingut el conductor del cotxe –un home de 35 anys veí de Girona-, que ha donat negatiu a les proves d’alcohol i drogues.

El jove està arrestat per un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent. El detingut, sense antecedents, passarà en les hores vinents a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Amb aquesta víctima, són 12 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia