Societat

Un home és apunyalat en una mesquita de Londres

La víctima és el muetzí, la persona que crida a l’oració en les mesquites

Un home ha estat detingut aquest dijous com a sospitós d’intent d’assassinat, després d’apunyalar a un altre a l’interior d’una mesquita del centre de Londres, va informar la policia britànica.

Els agents s’han desplaçat a la mesquita del carrer Park Road, pròxima a Regent’s Park en ser alertats que una persona havia resultat ferida a conseqüència de l’incident, encara que no es tem per la seva vida. En un comunicat, Scotland Yard ha explicat que “un home, d’uns 70 anys, va ser trobat amb ferides d’arma blanca” i va ser traslladat a un hospital.

La policia, que investiga les circumstàncies de l’atac, ha detingut un home com a sospitós d’un intent d’assassinat. Segons el canal de notícies Sky News, l’atac va tenir lloc durant l’oració de la tarda i la víctima va ser el muetzí –la persona que crida a l’oració en les mesquites–.

En el moment dels fets s’estima que hi havia unes 300 persones dins de la Central London Mosque, considerat un dels majors temples del país i amb capacitat per a albergar a uns 5.000 fidels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia