Societat

“Si s’ha d’anar a una terrassa, millor a la del propi municipi”

Tot i que el conseller d’Interior, Miquel Buch, va anunciar ahir que a la tarda Protecció Civil faria públiques les anàlisis tècniques del que implica entrar demà a la fase 1, els dubtes que van aparèixer pel que fa a la mobilitat van fer que s’ajornés la difusió d’aquestes recomanacions. “Volem saber si igual que qualsevol persona es pot moure per anar a una terrassa o fer qualsevol de les activitats permeses en la fase 1, també ho pot fer pel que està fent ara en un espai i unes franges concretes, un tema que no queda clar en l’ordre”, va destacar el sotsdirector de Protecció Civil de la Generalitat, Sergio Delgado.

Tot i les recomanacions generals, Delgado va insistir que Protecció Civil recomanarà la mínima mobilitat possible. “És la millor prevenció. Si s’ha d’anar a una terrassa, millor a la del propi municipi.”

La portaveu del govern, Meritxell Budó, va informar que a les tres regions que entren en fase 1 es posarà en servei entre el 80 i el 100% del transport públic en funció de les hores del dia. En les zones de la fase 0, és encara del 50% excepte a les hores punta, que és d’entre el 80 i el 90%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia