Societat

La marca d'espardenyes Toni Pons inaugura la seva primera botiga a Girona

L’emblemàtica firma obre el seu primer establiment propi a Girona, la població que la va veure créixer i on es troben les seves oficines centrals.

La insòlita situació que s’està vivint a nivell mundial durant els últims mesos a causa de la pandèmia del Covid19, ens ha afectat a tots d’una manera o altra i tots hem fet grans esforços per al bé comú de la societat. A Toni Pons, seguint les indicacions de les autoritats, vam haver de tancar temporalment totes les nostres botigues de l’estat espanyol; però, durant aquestes setmanes hem seguit treballant per tenir-ho tot a punt pel moment de la retrobada amb els nostres clients.

La reobertura progressiva de les botigues Toni Pons es torna encara més especial amb inauguració de la primera botiga a Girona, la província natal de l’empresa.

Toni Pons es va fundar el 1946 en un petit poble de Girona, anomenat Osor. Als anys 60 l’empresa va traslladar la seva seu central a la capital, on s’ha mantingut fins ara.

La nova botiga de Girona, suposa el tretzè punt de venda propi de Toni Pons a l’estat espanyol i obre les portes el mateix dia que el nou establiment de la marca a Granada.

Des de dilluns 18 de maig, el número 56 del carrer Santa Clara de Girona acull aquest nou espai Toni Pons on els clients poden trobar totes les col·leccions de la marca, des de les línies més clàssiques d’espardenyes per a dona i home, fins a les noves propostes de complements o espardenyes per a nens i núvies.

La ubicació de les botigues és un aspecte clau per Toni Pons, per això tots els

establiments estan situats en els principals carrers comercials de les poblacions. El carrer Santa Clara és un de les principals carrers peatonals i comercials de Girona i es troba molt a prop del barri vell de la ciutat, on hi ha l’emblemàtic “call jueu”, a

més d’estar a escassos metres de el riu Onyar amb les pintoresques cases de colors que es veuen reflectides en les seves aigües. Tot això converteix aquest carrer en un lloc de pas habitual dels locals per a realitzar les seves compres i també és un punt visita obligada per als turistes que arriben a la ciutat.

En aquesta nova botiga Toni Pons s’hi poden trobar totes les col·leccions de la firma: “Orígens”, la línia que millor representa l’ADN de la marca, amb models d’espardenyes cosits a mà; “Essencial”, que proposa espardenyes de tendència per anar sempre a la moda; “Premium”, la col·lecció amb dissenys més sofisticats; i “Toni”, la línia masculina de la marca. També compta amb una gamma d’espardenyes juvenils i unisex sota la marca #instint. A més, Toni Pons compta amb una col·lecció infantil, “Kids” i una especial per a núvies sota el nom de “Atelier”. A aquesta àmplia varietat, se sumen els complements per combinar amb les espardenyes i les col·leccions de calçat i slippers per a l’hivern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona