Societat

Millet ingressa a Brians 2 per complir la condemna de 9 anys i 8 mesos de presó pel ‘cas Palau’

L’expresident de la institució musical ha arribat a la presó en ambulància

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet ha ingressat a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), poc abans de les set de la tarda d’aquest dijous, quan es complia el termini màxim per entrar al centre penitenciari per complir la pena de nou anys i vuit mesos que li va imposar el Tribunal Suprem pel ‘cas Palau’.

Aquest dilluns va entrar a la mateixa presó Jordi Montull, exnúmero 2 del Palau, i aquest dijous a les 5 de la tarda ha entrat l’extresorer de CDC Daniel Osàcar.

Millet ha arribat amb ambulància, que l’ha introduït directament a l’aparcament de la presó, i la premsa que l’esperava no li ha pogut veure la cara.

A finals d’abril, el Tribunal Suprem va confirmar la sentència de l’Audiència de Barcelona pel ‘cas Palau’ i va condemnar Fèlix Millet a 9 anys i 8 mesos de presó, Jordi Montull a una pena de 7 anys, sis mesos i 15 dies, i a l’extresorer de CDC Daniel Osàcar a 3 anys i mig de presó per delictes com malversació de fons públics, apropiació indeguda, tràfic d’influències, falsificació en document mercantil, falsedat comptable i blanqueig de capitals.

L’Audiència de Barcelona va desestimar fa uns dies el recurs de súplica de Millet mentre es resol la petició d’indult que ha fet al govern espanyol, com havia demanat la seva defensa. La defensa de Millet va demanar suspendre l’execució de la seva condemna mentre no es resolgui una petició d’indult presentada al govern espanyol. L’Audiència de Barcelona ho desestima i considera que les malalties que la defensa explica que pateix el seu client “no són un impediment per al seu ingrés a presó”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Cultivar cafè sota roures i alzines a Sant Vicenç de Torelló

Sant Vicenç de Torelló
INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

CRÒNICA

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA