Societat

El 56% dels funcionaris de l’administració de l’Estat a Catalunya ja treballen presencialment

Un 37% de la plantilla es manté en teletreball i hi ha 277 empleats en aïllament

El 56% dels treballadors de l’administració general de l’Estat a Catalunya ja treballen de forma presencial, segons dades del ministeri de Política Territorial i Funció Pública.

La xifra implica que hi ha 6.776 efectius treballant a les oficines, mentre que 4.457 persones més, el 37% de la plantilla, es manté en modalitat de teletreball.

Actualment, i ha 277 persones de l’administració de l’Estat a Catalunya en aïllament, mentre que la resta dels empleats tenen baixes o permisos.

Amb l’estat d’alarma, la feina presencial a l’administració estatal només representava un terç del total, però amb la represa de l’activitat està augmentant i ja és més de la meitat.

Per demarcacions, a Barcelona ja fan treball presencial 4.878 treballadors de l’administració estatal, mentre que 3.579 fan feina remotament i 245 estan en aïllament.

A Girona, la xifra de presencials és de 712 treballadors, mentre que els que treballen des de casa són 331.

A Lleida hi ha 465 empleats de l’administració estatal a les oficines, 238 fent teletreball i 8 aïllats.

Finalment, a Tarragona els empleats que fan feina presencial són 721, mentre que fan teletreball 309 persones i 15 estan aïllats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia