Societat

Gairebé 400 infants participaran a l’agost en casals a Girona

Les inscripcions han pujat un 41% després que es decidís fer sis casals en lloc de dos

Un total de 387 infants i joves participaran aquest mes d’agost en els sis casals d’estiu municipals que es faran a la ciutat de Girona. La xifra suposa un augment d’un 41% de les inscripcions respecte a l’any passat, quan només es van organitzar dos casals. Arran de la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Girona va decidir augmentar l’oferta de places del programa municipal –i organitzar sis casals, en comptes dels dos de l’any anterior– per “donar una opció a les famílies de la ciutat que el mes d’agost no podrien fer vacances”.

A més, es va aplicar una reducció d’un 25% en el preu de les inscripcions tant al juliol com a l’agost, a banda de les beques habituals. Des de l’Ajuntament van fer ahir una valoració molt positiva del funcionament dels casals durant el juliol i van destacar el grau de responsabilitat tant de les famílies participants com de l’equip de monitors i monitores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia