Societat

Medalla del Montgrí als serveis essencials

Vol ser un gran homenatge al treball que van fer durant el confinament

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí concedirà la medalla del Montgrí d’aquest any, de manera única, conjunta i representativa, a tots els col·lectius i al personal dels serveis essencials que van continuar desenvolupant la seva tasca durant el tres mesos de confinament.

La medalla del Montgrí d’aquest 2020 vol donar visibilitat a col·lectius com ara el personal sanitari, el personal de residències i de cura de la gent gran, el personal d’oficis de manteniment d’instal·lacions, infraestructures i neteja de l’espai públic, la policia local, el sector de productes alimentaris, farmàcies i de primera necessitat, els treballadors del transport –mercaderies i persones– i les ONG i el voluntariat.

L’acte institucional de lliurament se celebrarà a l’Auditori Teatre Espai Ter, com és tradició, el dissabte 24 d’agost, la vigília de Sant Genís, a les 19.30 hores, en el marc dels actes de la Festa Major de Torroella de Montgrí. Per tal d’adaptar-se als requeriments sanitaris per prevenir la Covid-19, l’aforament serà limitat a una capacitat aproximada de 250 persones i caldrà adquirir la localitat anticipadament a través del lloc web o bé a Casa Pastors, a partir del dia 10 d’agost i fins a una hora abans de l’inic de l’acte. L’acte serà retransmès en directe per TV Costa Brava i a banda de la TDT, es podrà seguir en línia pel Facebook de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Aquesta retransmissió permetrà compensar la reducció d’aforament que hi haurà a l’interior de l’Espai Ter, una circumstància inevitable per donar compliment a les recomanacions sanitàries. D’aquesta manera, molts torroellencs i torroellenques podran ser partícips de l’acte des de les seves llars.La Medalla del Montgrí és el màxim distintiu cívic que concedeix l’Ajuntament en reconeixement a les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. Es poden consultar la concessió de les Medalles del Montgrí dels darrers anys a la web municipal: Medalles del Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona