Societat

Critiquen que el pàrquing del Pallol continua tancat

Guanyem ha denunciat que l’aparcament municipal subterrani situat a la plaça del Pallol, just darrere de l’Ajuntament de Girona, continua tancat als usuaris des que es va inundar al gener pel temporal Glòria. Guanyem ha criticat que en aquests vuit mesos el govern “no ha fet cap tipus d’actuació per evitar el deteriorament progressiu d’un bé municipal” i que actualment hi ha grans capes de verdet a les escales d’accés a l’aparcament i acumulació d’aigua a sostres i cantonades, com es pot veure en fotos que han publicat.

El govern ja va avisar al febrer que caldria “molt temps” per arreglar-ho, ja que la planta subterrània segona havia quedat malmesa amb esquerdes i “aigua a sota, que si plou podria tornar a sortir”. Així, es va dir que calia primer contractar un tècnic especialista en geologia perquè “analitzi l’augment del nivell freàtic i quina és la solució” i, després, veure si val la pena emprendre mesures per reobrir-lo. En aquell moment, es buscava nou lloc per als cotxes d’una vintena de treballadors municipals i veïns.

Guanyem explica ara, però, que l’Ajuntament no ha ofert als usuaris “una alternativa satisfactòria” sinó que se’ls redirigeix a l’aparcament de SABA de la plaça Pompeu Fabra parlant-los d’una “tarifa especial”, quan en realitat els preus públics de l’empresa són inferiors a aquesta tarifa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia