Societat

Uns lladres intenten arrencar un caixer automàtic de Caldes de Malavella però fugen perquè la grua els ha fallat

La temptativa de robatori ha tingut lloc a quarts de quatre de matinada a la sucursal del Banc Santander

Uns lladres han intentat endur-se un caixer automàtic de Caldes de Malavella (Selva), però han hagut de fugir a mig fer perquè la grua amb què volien arrencar-lo de la paret els ha fallat.

Els fets s’han produït aquest dilluns cap a les quatre de la matinada a la sucursal del Banc Santander que hi ha a l’avinguda de Sant Maurici.

Els lladres, tres en total, havien robat la grua en un taller proper, però quan han volgut estirar el caixer, el cable ha sortit de la guia i han optat per marxar. Per accedir al caixer, han trencat el vidre de la sucursal.

L’intent de Caldes se suma a la llista de robatoris de caixers automàtics que han tingut lloc a la demarcació els darrers mesos. Els últims, a Serinyà (Pla de l’Estany) i Riells i Viabrea (Selva).

Cap a tres quarts de quatre de matinada, un veí de Caldes ha trucat a la policia alertant-los que uns lladres estaven intentant arrencar un caixer automàtic.

L’home estava dormint, però el soroll que feien els lladres l’ha despertat. Quan ha mirat per la finestra, ha vist com tres individus, amb l’ajuda d’una grua, estaven intentant endur-se el caixer del Banc Santander que hi ha a l’avinguda Sant Maurici.

Els lladres, però, no han aconseguit el seu objectiu. Després de trencar el vidre de l’aparador per poder accedir al caixer, l’han volgut estirar amb la grua per arrencar-lo de la paret. I ha estat aleshores quan el cable ha sortit de guia.

Veient que no podrien endur-se’l, els lladres han optat per fugir en un cotxe. Han abandonat la grua allà mateix, que poc abans havien robat en un taller mecànic proper, i han marxat.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per intentar localitzar els lladres. La policia investiga si l’intent de robatori de Caldes pot tenir relació amb altres que hi ha hagut a la demarcació amb el mateix modus operandi, i sospiten que els pot haver comès un grup especialitzat.

A Serinyà i a Riells

A finals d’agost, uns lladres van arrencar el caixer de la sucursal de CaixaBank a Serinyà (Pla de l’Estany) amb un camió grua. El robatori també va tenir lloc a quarts de quatre de matinada.

En aquella ocasió, els Mossos van poder sorprendre els lladres poc després. S’havien amagat en una zona boscosa i intentaven obrir el caixer. Quan van veure la policia, el grup va marxar corrents i va abandonar el botí.

I a mitjans del mes passat, va tenir lloc un altre robatori. En aquella ocasió, quatre individus van estampar un camió-grua a la façana de l’oficina de CaixaBank de Riells i Viabrea (Selva) i van arrencar el caixer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona
Societat

El servei d’atenció a víctimes de violència masclista de l’Eixample obrirà el 2026

Barcelona