Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou fàrmac per a la leucèmia mieloide aguda mostra resultats positius en el primer assaig clínic en humans

Barcelona

El Gremi de Pastisseria de Barcelona espera incrementar un 2,5% les vendes de panellets

Barcelona

Hospital Mar admet que té pacients als passadissos per l’augment d’ingressos 

Barcelona

El Govern limitarà els aforaments dels parcs naturals a la capacitat dels aparcaments

Barcelona

Catalunya registra quasi 4.000 casos nous en 24 h

Barcelona

Pugen a 2.128 els grups escolars tancats

Barcelona

Oriol Mitjà explica que Quim Torra li va oferir entrar a Govern amb “rang de conseller” però que ERC no hi estava d’acord

Barcelona

Colau ofereix espais per fer PCR i reclama al Govern que reforci els CAP que estan “saturats i molt al límit”

Barcelona

ACRA reclama al Govern que proporcioni ja tests d’antígens a les residències: “No val d’aquí 15 dies, ha de ser ja”

Barcelona