Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La contaminació causa mil morts a l’any a Barcelona

barcelona

L’hotel Arts es queda els locals del front marítim

Barcelona

Girona congela taxes i impostos per al 2021

GIRONA

Acord entre Figueres i Educació pel Carme Guasch

FIGUERES

Setge al ‘botellón’ nocturn

barcelona

Les perruqueries i el sector de les bodes, en peu de guerra

Barcelona

Les escoles d’educació especial continuen sense un protocol específic

Barcelona

Barcelona rebaixa un 75% la taxa de terrasses

Barcelona

Els hospitals ja s’adapten a la nova onada de Covid-19

girona