Societat

Temps mort al Centre Comercial Montigalà

La poca vida era al Carrefour, on molts no van dubtar a anar a comprar

Tots els establiments menys els essencials –òptiques, perruqueria, telefonia, bars i restaurants– estaven amb la persiana abaixada

Només la gent que ahir va decidir anar al Carrefour va animar una mica el Centre Comercial Montigalà, silenciós com quasi mai, amb tot tancat i només obertes les quatre botigues considerades essencials: les dues òptiques, les dues de telefonia mòbil, Worten –que també té telefonia–, la parafarmàcia, la perruqueria i alguns, no tots, establiments de restauració. Estaven oberts el McDonald’s, el KFC, una botiga on fan sushi, un forn i el cafè del mig, i algunes persones, poques, van fer cua per endur-se alguna cosa de menjar que, després, consumien fora. Una noia jove que duia el seu fill en un cotxet no s’havia assabentat que les botigues no obrien. Anava a buscar roba per al nen però va acabar girant cua. Ni nens –les atraccions de fora, sempre concorregudes, estaven precintades– ni adolescents que van a mirar botigues i a passar l’estona. Res, tot estava tancat perquè els centres comercials han d’estar tancats tots. Fora del centre comercial algunes botigues de Montigalà sí que estaven obertes, botigues al detall: una sabateria, una botiga de llums. I les d’alimentació. Somort tot.

També estava obert Ikea. Unes noies posaven ordre a la cua que s’hi havia format i deixaven passar molt amb comptagotes uns clients que s’havien atrevit a anar-hi. “Només poden passar a la part de magatzem si ja saben el que busquen, tot i que també els podem ajudar amb l’ordinador. Si no, poden encarregar-ho i venir a recollir-ho, però els dos pisos d’exposició estan tancats”, explicaven. A fora, només dos homes amb furgonetes esperaven que algun client sortís carregat. Al Decathlon també deixaven entrar, tot i que els passadissos estaven delimitats amb cintes. “Però si vol alguna cosa l’anem a buscar”, deia una treballadora. També estava aixecada la persiana del Leroy Merlin, però amb l’espai retallat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

canvi climàtic

El desglaç polar per la crisi climàtica alenteix la rotació terrestre

barcelona
societat

Rebaixen la condemna a l’exalcalde de Torredembarra pel cas de les guinguetes

Torredembarra
SALT

Identifiquen un inhibidor d’una proteïna clau en el procés de la metàstasi

SALT
Societat

Els sindicats de presons convoquen vagues el 26 d’abril i 11 de maig

Barcelona
CAMPRODON

S’estrena una guia turística que utilitza la Intel·ligència Artificial

CAMPRODON
VENTALLÓ

Les últimes pluges garanteixen els farratges als pagesos gironins

VENTALLÓ
TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona