Societat

Un aparador de menjar ecològic i feina social

La Fundació Noguera obre un espai per divulgar Aliments Onyar

Amb el nom d’Onyar Showroom, la Fundació Ramon Noguera , dedicada a les persones amb discapacitat, ha estrenat un espai polivalent en què es mostren els productes de la seva línia d’alimentació ecològica, Aliments Onyar , i s’hi programaran activitats divulgatives sobre aquests menjars i la feina social de l’entitat. El nou equipament s’ha condicionat on hi havia hagut la seva botiga de roba, al polígon Mas Xirgu de Girona, al costat de l’obrador d’Aliments Onyar. L’espai, obert de dilluns a dissabte, de les vuit del matí a les vuit de vespre, està dividit en dos ambients: la zona d’exposició dels productes i una de polivalent, però dedicada preferentment a les visites (se’n preveuen d’escoles i d’altres grups organitzats) i que està equipada per a la projecció d’audiovisuals. Les visites –que encara no s’han posat en marxa per les restriccions degudes a la pandèmia– inclouran el pas per l’obrador.

Entre l’obrador, obert l’any passat, i l’Onyar Showroom es dona feina a quinze persones. “Apostem clarament per la línia d’alimentació”, va manifestar ahir, en la presentació del nou espai, la directora gerent de la fundació, Pepita Perich, que va posar l’accent en el fet que Aliments Onyar és un cas únic a Catalunya de menjar ecològic, de proximitat i de caràcter social. A l’obrador elaboren directament pasta fresca (laminada i farcida) i pizzes. La marca inclou també fruita seca, fruita deshidratada, olives, salses i patés, entre d’altres productes. Anualment venen 160.000 unitats dels productes del seu catàleg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona