Societat

BEGUR

Campanya del Peix de Roca, maig i juny

La 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur es recupera enguany, i de moment amb dates propícies per als 12 restaurants locals que hi participen, un cop abandonat el confinament comarcal i després de l’edició cancel·lada l’any passat. Del 8 de maig al 6 de juny, restaurants i hotels serviran menús centrats en el peix de proximitat. Els preus oscil·laran entre els 36 i els 68 euros, i els establiments que hi prendran part són: Cap sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Diferent Bodega, Galena - Mas Comangau, Parador d’Aiguablava, Hostal Ses Negres, Hotel Aigua Blava, Taverna Son Molas i Toc al Mar.

Les restriccions sanitàries encara impediran la tradicional degustació de tastets el dia del tret de sortida, el dissabte 8 al migdia, en la inauguració a la plaça Esteva i Cruañas, però no pas un concert posterior a càrrec del grup Els Cremats. Tampoc hi haurà concurs de cuina, però el municipi l’ha substituït amb altres activitats, com ara un taller infantil de pintar pedres a sa Riera (16 de maig), un cap de setmana cinematogràfic (els dies 22 i 23) i el Begur en Flor, del 28 al 30, i organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme de Begur. Durant tot el cap de setmana el poble i els seus carrers es guarniran amb flors, música i concursos per donar la benvinguda a la primavera.Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, explica que enguany la campanya “cobra més importància que mai”. “Ens permetrà, en un context d’incertesa i dificultat, valorar, dignificar i promoure la tasca ingent que duen a terme els nostres restaurants, entitats i establiments per oferir una oferta turística sostenible i de primer nivell durant tot l’any”, destaca l’edil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA