Societat

Vilafant

Bona arrencada de la campanya del Conill en Ruta

La nova proposta gastronòmica de l’Ajuntament de Vilafant per continuar promocionant la carn de conill, el Conill en Ruta , ha tingut una bona arrencada tant pel públic com pels restauradors: en tan sols dos caps de setmana de ruta l’Ajuntament ha proporcionat als restaurants participants més de 150 conills. L’Ajuntament de Vilafant ha reinventat la Fira del Conill i ha ideat aquesta ruta, en la qual, fins al 23 de juny, nou restaurants tant de Vilafant com de la resta de la comarca fan les seves propostes de tapes i platillos de conill. “Treballarem perquè el conill de Vilafant es converteixi en una marca tan coneguda com ho són la ceba de Figueres o els calçots de Valls”, diu l’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys. Propostes tradicionals amb tocs moderns En les seves propostes els diversos establiments participants preparen el conill de manera tradicional donant-li el seu propi toc de modernitat. A la Tartana de Vilafant serveixen una “terrina de conill amb reducció de ratafia” i un “ravioli de conill amb pesto de l’hort”. El restaurant Ca la Marieta, també a Vilafant, proposa descobrir “el conill amb vi blanc”, i continuant a Vilafant, es pot tastar “el conill a la brasa amb salsa picant” de Can Viñas o acostar-se a Cuina 22 i endur-se a casa un “conill a l’ast” que es pot acompanyar amb l’allioli especialitat d’aquest establiment vilafantenc. Sortint de Vilafant, la ruta passa pel Bocam de Figueres, que fa la seva pròpia versió del “mar i muntanya”. A Vilanova de la Muga, al restaurant Taula Mama Roser, es pot degustar el “conill amb cireres i carxofes arrebossades”, i si es continua la ruta a Garriguella, el restaurant La Vinya prepararà unes “cebes farcides amb carn de conill amb salsa de xocolata” i un “conill amb carxofes i farigola”. La ruta continua cap a Sant Climent Sescebes, on el restaurant Mas Ullastre prepara unes “croquetes de conill amb samfaina”. I finalment, al Corral de Sant Quirze es pot tastar un “conill rostit amb cervesa imperial Limbik”, unint així dos productes de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Campins avala la vacunació dels infants contra la covid-19: “No hi ha efectes secundaris”

barcelona

La cultura popular dona el tret de sortida als actes inaugurals de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família

barcelona

Prop de 250 trucades al 112 pel fort vent

barcelona

Pfizer assegura que una tercera dosi de la vacuna neutralitza l’ òmicron

washington

Salut declara 38 ingressats més (833), 3.738 nous casos i 21 morts

barcelona
El temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Es manté el vent fort

barcelona

Mossos i policies locals controlaran que es faci mostrar el certificat covid

barcelona

Completen la reforma del Clos del Pastor a l’Escala

L’ESCALA

Les aus exòtiques guanyen terreny

barcelona