Societat

Denuncien un conductor que circulava per la C-260 a Castelló d’Empúries amb dos nens a dins del maleter

Els Mossos han denunciat un conductor que circulava per la C-260 a Castelló d’Empúries (Alt Empordà) amb el maleter del cotxe mig obert i dos nens a l’interior.

El van atrapar durant un control de trànsit dinàmic en aquesta carretera, que entronca Figueres amb Roses. Els agents van veure les cames dels dos menors sobresortint del maleter i de seguida van fer aturar el vehicle.

El conduïa un francès de 43 anys que passava uns dies de vacances a un apartament de Roses. Per si no n’hi hagués prou, als seients posteriors del cotxe l’home hi duia dos menors més de 3 anys sense cap sistema de retenció infantil.

Els Mossos el van denunciar per cometre fins a sis infraccions del Reglament General de Circulació, que sumen una multa de 840 euros.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, quan els Mossos d’Esquadra feien un control de trànsit dinàmic a la C-260 entre Roses i Figueres. Quan el cotxe policial passava per l’alçada de Castelló d’Empúries, els agents van fixar-se en un cotxe blanc amb matrícula francesa. Portava el maleter mig obert i, a l’interior, es veia clarament que hi havien dos menors asseguts.

Els Mossos van fer aturar el cotxe de seguida. El conduïa un francès de 43 anys. Al seient del copilot, hi anava una altra persona adulta. I als dos seients posteriors, hi havia dos menors més asseguts. En aquest cas, de 3 anys. Cap d’ells, això sí, portava un sistema de retenció homologat.

Per tot aquest rosari d’infraccions, els Mossos d’Esquadra van denunciar el conductor francès i li van interposar sis sancions en base al Reglament General de Circulació.

En concret, dues per circular amb menors sense sistemes de retenció, una per portar més persones que places tenia el vehicle, dues més per portar els dos nens a dins del maleter i, finalment, la darrera per conducció negligent. En total, l’import de les sancions ascendeix a 840 euros.

Els ocupants del vehicle estaven passant uns dies de vacances en un apartament que havien llogat a Roses. Després que els Mossos denunciessin el conductor, la persona que anava de copilot va fer diferents viatges fer portar els menors fins a l’apartament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona