Societat

Riudoms

XXX Fira de l'Avellana

L' afluència de públic es manté

La fira d'enguany servia per promocionar tant l'avellana com altres productes locals

Augmenta el nombre d'expositors

La trentena edició de la Fira de l'Avellana de Riudoms ha ampliat el ventall de productes. Fins fa dos anys es promocionava especialment l'avellana, però l'any passat ja es va obrir cap a altres productes. El 2009 va servir per donar un impuls a la fruita, i enguany també s'hi han afegit els embotits i la coca amb recapte. El director de la fira, Eudald Salvat, es mostrava molt satisfet per com s'havia desenvolupat enguany: “Estem molt contents, hi ha hagut molta participació”. Tot i l'actual situació econòmica, la fira ha sabut aguantar i fins i tot créixer, ja que el nombre d'expositors és més elevat que l'any passat i ja s'ha superat el centenar de parades. Pel que fa a l'afluència de públic, s'ha mantingut respecte a la de l'any passat, tot i que aquest mateix cap de setmana també se celebrava, per exemple, la Fira de Mont-roig del Camp. Un dels reclams per al públic era la possibilitat de menjar a la fira “a preus de crisi”, explicava Salvat.

La cursa de portadors de sacs d'avellanes és un dels al·licients d'aquesta fira, ja que s'hi disputa la tercera prova de la combinada. Després de les edicions de Reus i Valls, i amb la que es va fer ahir a Riudoms, el guanyador va ser Sergi Martín, de Valls, que es va imposar en les tres proves. La peculiaritat d'enguany era la incorporació de la categoria femenina. Tot i que no disputaven prova combinada per la falta de participants, tant a Reus com a Valls i Riudoms es va organitzar aquesta prova. Ahir van competir conjuntament amb els homes, però mentre que en la categoria masculina els participants carreguen uns 58 quilos, en la femenina en porten la meitat. En aquesta categoria va guanyar Anna Maria Vila, de Vilanova de Prades. La cursa de Riudoms va tenir, encara, una altra particularitat. Els membres del Club Esportiu Alba de Reus i del Trencadís de Riudoms també hi van participar. Abans de disputar-se la prova puntuable, van fer una volta de relleus al circuit acompanyats pels jugadors del Club Patí Riudoms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Signat l’acord que regula les cessions de sòls per al soterrament de les vies

Sant Feliu de Llobregat

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona