Societat

Denuncien un presumpte cas de racisme en una discoteca de Badalona

L’actriu Àgata Roca relata que van vetar l’entrada de la seva neboda, originària de Madagascar: “Quan baixis dos tons de pell et deixarem entrar”

L’actriu Àgata Roca ha denunciat a través d’Instagram un presumpte cas de racisme que hauria patit la seva neboda a la discoteca Carpes Titus de Badalona. En una publicació a Instagram, Roca explica que un dels porters del local va negar l’entrada a la noia, originària de Madagascar i que anava acompanyada per dues amigues, amb aquesta frase: “Quan baixis dos tons de pell et deixarem entrar”.

Segons explica l’actriu, després d’entrar primer les dues amigues al local, un porter d’aquesta discoteca va impedir el pas a la seva neboda, de 18 anys pel “to de pell”. “Les amigues, evidentment, quan van veure que no la deixaven entrar, van sortir. Això va ser així tal com ho he explicat. No és cap broma, va anar tal qual”, ha afegit Roca.

Els Mossos d’Esquadra s’han posat en contacte amb l’actriu també per Instagram i li han aconsellat presentar una denúncia davant el cos per aquestes “conductes intolerables”.

“Si no ho heu fet, podeu sol·licitar cita prèvia per posar denúncia en la comissaria que us vagi millor i us ajudarem en el que sigui necessari”, indica la policia autonòmica catalana.

Aquest diumenge a la tarda, als Mossos no els consta que s’hagi presentat cap denúncia per aquests fets, segons ha indicat a Efe un portaveu de la Policia de la Generalitat.

Per la seva banda, el gerent de la discoteca, Ramon Fonollà, ha criticat en declaracions a Catalunya Ràdio que la família hagi optat per denunciar el cas a les xarxes socials abans de fer-ho davant la policia o de parlar amb els responsables del local.

Fonollà ha qüestionat els fets explicats per la noia i ha posat a la disposició de la policia els enregistraments de les càmeres de seguretat de la discoteca per aclarir els fets.

“Si la meva filla hagués tingut aquest problema, no ho hauria publicat en xarxes. Primer hauria anat a parlar amb la discoteca. No ens hem pogut posar en contacte amb la família”, ha assegurat Fonollà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles