Societat

Amposta

El Deltasound genera 275.000 euros de negoci

El consistori defensa el festival del Delta tot i les crítiques de veïns i empresaris

L'Ajuntament d'Amposta ha fet un balanç molt positiu de la quarta edició del festival Deltasound que es va celebrar a la platja Eucaliptus del delta de l'Ebre fa una setmana. Unes 9.000 persones van participar en aquest festival que, segons dades de l'organització, l'Ajuntament i l'Associació de Músics de les Terres de l'Ebre (AMTE), ha generat un volum de negoci de 275.000 euros. Ho va afirmar ahir l'alcalde, Manel Ferré, que va precisar que aquesta ha estat a grans trets la despesa del festival, en què van actuar 55 grups i que va donar feina a quatre empreses de muntatge o sis de transport, entre altres. A més, durant les divuit hores que va durar el festival –de les 4 de la tarda a les 10 del matí de l'endemà– hi van treballar 250 cambrers, 80 persones de seguretat, 10 muntadors i una brigada de 20 persones per netejar la platja després de la festa. “La van deixar més neta del que estava”, va destacar Ferré, que va defensar el Deltasound per la seua capacitat d'atraure joves d'arreu del territori. “És un festival únic pel lloc on es fa i serveix per promocionar el Delta com a destinació turística”, va afirmar.

Respecte a les crítiques d'alguns empresaris turístics, dels veïns d'Eucaliptus i del mateix parc natural, que argumenten que el Deltasound contradiu els criteris de la Carta Europea de Turisme Sostenible, Ferré no les compartix. “És només una nit a l'any”, afirma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà