Societat

Una festa il·legal amb 44 persones a Barcelona

La Guàrdia Urbana va desallotjar la matinada de diumenge un local al districte de Sant Martí utilitzat com a discoteca. Els agents van denunciar els propietaris per incomplir l’horari de tancament i l’aforament. També van denunciar les 44 persones que eren dins per saltar-se el toc de queda.

Una mitjana diària de 17 morts per la covid

La xifra de morts per la covid no ha augmentat en les últimes 24 hores, però l’última setmana en plena sisena onada s’han registrat les defuncions de 120 persones amb la malaltia, una mitjana de 17 morts al dia. Des de l’inici de la pandèmia, han mort a Catalunya per la covid un total de 24.791 persones.

Estudiants de la UB volen alternatives per als confinats

L’associació majoritària d’estudiants de la Universitat de Barcelona (UB), Fem-la Pública, denuncia la falta de protocols per als alumnes aïllats durant els exàmens i reclama al rectorat que concreti mètodes alternatius en la seva avaluació. En un comunicat, aquesta associació adverteix que es poden donar situacions de “vulneració de drets” en l’avaluació dels alumnes confinats si no es té en compte la seva situació personal “en un moment delicat”. Avui s’inicien exàmens i reclamen que es mantinguin les proves d’avaluació i les activitats teòriques en format presencial i que el rectorat concreti aquests protocols.

Lleida recupera el bus urbà restablertes les baixes

Els horaris del servei de bus urbà de Lleida quedaran normalitzats aquest dilluns, a excepció de l’L5 (Arnau de Vilanova - Estació d’Autobusos) que reduirà la freqüència. Això, després que divendres l’Ajuntament de Lleida, amb l’empresa concessionària del servei de bus urbà Moventis, reorganitzés els horaris de dues línies a causa de les baixes de conductors afectats per la covid. La nova reorganització s’ha fet atenent a la reincorporació d’alguns d’aquests treballadors i amb la voluntat d’aconseguir donar una cobertura més gran del servei coincidint amb el primer dia de la tornada a l’escola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES