Societat

El 4YFN celebra celebra una nova edició dins l’espai del MWC

L’esdeveniment comptarà amb 300 ponents i més de 500 ‘start-ups’ internacionals

L’esdeveniment centrat en la promoció de ‘start-ups tecnològiques’, el Four Years From Now (4YFN), celebrarà la seva vuitena edició -la segona dins l’espai del MWC- amb més de 4.000 milions d’euros en inversió disponibles. Segons ha destacat la GSMA en un comunicat, el certamen convertirà Barcelona en un punt de trobada per a empreses emergents, inversors i institucions enmig d’un context que, després de la crisi de la covid-19, “es preveu optimista”. L’esdeveniment, que se celebrarà entre el 28 de febrer i el 3 de març al pavelló de la Fira Gran Via, comptarà amb la participació d’uns 300 ponents i més de 500 ’start-ups’ internacionals, de les quals més de 200 presentaran la seva idea de negoci per obtenir finançament dels principals fons.

Enguany, el 4YFN se centrarà en quatre temes clau, com són l’humanisme tecnològic, les últimes tendències en cultura i entreteniment, la implementació i execució de programes empresarials i la figura dels fundadors, que compartiran idees i consells.

Entre els ponents més destacats de l’esdeveniment hi ha el cofundador de Glovo, Sasha Michaud; la directora del CCCB, Judit Carrera; el conseller delegat de Meetup, David Siegel, o la fundadora i consellera delegada d’Eticas Research Consulting, Gemma Galdón.

El 4YFN compta amb el suport de BStartup –la plataforma centrada en el desenvolupament de ‘start-ups’ impulsada pel Banc Sabadell- com a patrocinador de platí, juntament amb altres patrocinadors com CaixaBank, Telefónica, Wayra i Esade. En l’àmbit institucional, l’esdeveniment també compta amb el suport d’Acció, Barcelona Activa, l’ICEX i Mobile World Capital.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Desactivada l’alerta per inundacions

barcelona

S’entrega la 58a edició dels Premis Literaris

cassà de la selva
memòria democràtica

Nou atac al plafó que explica les tortures de Via Laietana 43

barcelona
tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles