Societat

Mor el ferit crític en l’incendi de l’Hotel Coronado, al Poble-sec de Barcelona

El foc ha deixat un total de nou ferits, dos dels quals van saltar de les habitacions per fugir de les flames

Els Bombers de Barcelona ordenen el tancament de l’hotel per “manca de mesures de seguretat”

El ferit crític en l’incendi de l’Hotel Coronado, al barri del Poble-sec de Barcelona, ha mort a l’Hospital Clínic, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. La víctima, un home de mitjana edat, havia estat rescatada pels Bombers de Barcelona en una de les habitacions de la tercera planta de l’hotel amb cremades i una intoxicació greu per fum. En total, el foc ha deixat fins a nou ferits, dos dels quals en estat greu després de saltar de les habitacions per fugir de les flames i la fumarada. L’incendi es va declarar aquest dissabte pels voltants del migdia a l’hotel Coronado, al número 134 del carrer Nou de la Rambla. El foc es va originar en una habitació de la tercera planta de l’immoble i es va estendre ràpidament per la instal·lació.

Els Bombers de Barcelona han ordenat aquest diumenge al migdia el tancament de l’Hotel Coronado per “manca de mesures de seguretat”.

L’Ajuntament de Barcelona ha reactivat el Centre d’Urgències i Emergències Socials (CUESB) per mirar de reallotjar els 16 clients de l’Hotel Coronado en un altre establiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia