Societat

Josep Vilaplana, nou president del Col·legi Oficial de Metges de Girona

L’impuls de la formació mèdica, l’observatori pel nou campus de salut, una nova sala d’actes i els premis Bonastruc ça Porta, exemples de feina feta

La Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de Girona va proclamar, el passat divendres 13 de maig, la candidatura encapçalada pel Dr. Josep Vilaplana Birba com a guanyadora, d’acord amb al preceptuat a l’article 47.4 dels Estatuts de la corporació al presentar-se una sola candidatura.

El Dr. Vilaplana renova el mandat com a president del COMG amb el mateix equip dels últims 4 anys, el qual l’integren la Dra. Pepi Miro, cap del servei d’anatomia patològica de la Clínica Girona, com a vicepresidenta; la Dra. Carme Busquets, excap clínic de dolor agut i crònic a l’Hospital Clínic de Barcelona, jubilada des de 2016, i, actualment, representant del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya en l’Observatori per la Igualtat de Gènere de la Generalitat de Catalunya, com a secretària; l’oncòleg de l’Institut Català d’Oncologia a l’Hospital Trueta i Clínica Bofill, Dr. Rafael Fuentes com a vicesecretari; la Dra. Teresa Mir, metgessa de família a l’equip d’atenció primària d’Olot, com a tresorera i com a vocals; el neuròleg del servei de neurologia Trueta – Santa Caterina, Albert Molins; la Dra. Carolina Roig, metgessa de família a l’ABS Cassà de la Selva – CAP de Caldes de Malavella; el Dr. Ramon Masvidal, excap del servei de cirurgia general i de l’aparell digestiu de la Fundació Hospital d’Olot i ara a la Clínica Bofill de Girona; el Dr. Josep Gil, metge de família a l’Institut Català de la Salut – CAP Blanes centre i la Dra. Anna Presas, membre del servei d’angiologia i cirurgia vascular de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Nascut a Girona el 1959 i especialitzat en anestesiologia, reanimació i terapèutica del dolor el 1988, el Dr. Josep Vilaplana és membre del servei d’anestesiologia i reanimació de l’Hospital Josep Trueta de Girona – Unitat del Dolor. També tracta el dolor crònic a la Clínica Bofill de Girona. Màster en economia de la salut i del medicament per la UPF-BSM. Ha estat president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) del 2016 al 2020, l’òrgan que agrupa els quatre col·legis de metges catalans, i és president del COMG des del 2014. L’impuls de la formació mèdica, l’observatori pel nou campus de salut, una nova sala d’actes i els premis Bonastruc ça Porta, exemples de feina feta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona