Societat

La II Caminada per la Salut Mental serà solidària amb les persones ucraïneses

Se celebrarà a Blanes aquest diumenge 29 de maig amb un recorregut de 5 km

Aquest proper diumenge 29 de maig tindrà lloc a Blanes la segona edició de la Caminada per la Salut Mental, una iniciativa impulsada per l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la població, per sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, al mateix temps que promoure l’activitat física com a factor clau en el benestar físic i mental de totes les persones.

Caminada solidària per Ucraïna

En aquesta segona edició, la caminada manté l’esperit solidari amb què va néixer i el 30% de la inscripció anirà a benefici de la Creu Roja, concretament al projecte d’atenció de l’entitat a les persones desplaçades d’Ucraïna. Segons informa la Creu Roja, l’ONG atén més de 2.600 persones a la demarcació de Girona en aquest situació. L’entitat busca minimitzar l’impacte de la situació en les persones afectades, i ajudar-los a la seva inserció social i recuperació al seu nou entorn, adaptant-se a les necessitats que s’identifiquen cada dia. El programa d’ajut inclou l’autocura, l’apoderament, les competències tecnològiques, la recerca de feina, l’aprenentatge d’idiomes, els hàbits saludables, o la posada en marxa d’activitats grupals que els serveixin per identificar i conèixer noves persones i cultures, tant per a menors, en forma de campaments urbans, com per a adults amb lleure, esport i cultura, com a fil conductor. L’any passat, la recaptació solidària es va dirigir al programa La Marató de TV3, dedicat a la salut mental.

La caminada té un trajecte de 5 km. El tret de sortida serà des del monument de la Sardana de Blanes. Recorrerà el passeig del mar, vorejant els càmpings de la Plantera per tornar a punt de sortida. Hi haurà trofeus per als primers i segons classificats adults i infantils en les categories masculí i femení. Les inscripcions es poden fer a la web www.familiaisalutmental.cat i estaran obertes fins el dijous 26 de maig. També es poden fer inscripcions el mateix dia de la cursa a l’estand de l’organització però l’associació no garanteix disponibilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona