Societat

societat

Xefs de renom en el vuitè Tast a la Rambla de Barcelona

La vuitena edició del Tast a la Rambla - 8a Setmana de la Gastronomia de Barcelona aplegarà els 38 millors restaurants, bars i pastisseries de la ciutat, que s’instal·laran a la rambla de Santa Mònica del 2 al 6 de juny. Entre l’oferta gastronòmica que es podrà degustar –cada tast tindrà un preu popular de cinc euros i els vins i caves costaran entre tres i quatre euros–, hi haurà les creacions dels restaurants Amar Barcelona, dels xefs Rafa Zafra i Gonzalo Hernández; Chickoa, de Paco Pérez, un dels millors xefs del país, amb cinc estrelles Michelin (tres pel Miramar de Llançà, una pel restaurant Enoteca de l’hotel Arts i dues pel Restaurante Cinco - Hotel Das Sue de Berlín), i Gaig Barcelona, de Carles Gaig. Pel que fa a pastisseria, s’hi podran degustar creacions d’Albert Roca, Christian Escribà i Oriol Balaguer, entre d’altres.

El tast tornarà al seu format original, amb illes de degustació i patrocinadors que se situaran en casetes al final de la Rambla, on hi haurà taules per poder menjar. Com ja és habitual en els millors festivals gastronòmics, aquí també hi haurà un showcooking, un espai on xefs reconeguts cuinaran plats que després es podran degustar. També hi haurà un Celler del Tast, indispensable per poder maridar els platets amb vins i caves. Entre els restaurants de cuina tradicional que hi participen, cal destacar l’Amaya, de la família Torralba, que enguany fa 81 anys, un dels més entranyables de la Rambla; el Babula Bar 1937, de Pol Bigorra; la Fonda España, i el Bar Alegria, de Tomás Abellán. Hi haurà tallers i concerts i cuiners convidats d’Astúries i Castella-la Manxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona